Camping Julianahoeve kamperen in Renesse Zeeland

Genieten van vakantie in het voorjaar

Voel de warmte van het voorjaarzonnetje op je gezicht terwijl je geniet van een heerlijke strandwandeling aan de Noordzee of kijk je ogen uit tijdens een van de mooiste fietsroutes door de prachtige omgeving van Zeeland. Relax en kom tot rust in het warme zwembad met whirlpool en sluit de dag af met een smakelijk diner in Brasserie Eb & Vloed of Strandpaviljoen ZuidZuidWest. Dat is een heerlijke voorjaarsvakantie midden in de natuur.

Kom je in het voorjaar genieten met je kleintje? Neem dan eens een kijkje naar het entertainment. Er is genoeg te doen voor kinderen in de leeftijd 0-4 jaar.

Voorjaarsvakantie Meivakantie Voorzomeren

Strand Julianahoeve 1

Een heerlijke vakantie in de zomer

In juli en augustus is het heerlijk toeven op de camping. Er is van alles te beleven tijdens de zomervakantie, zowel op de camping als in de omgeving. Natuurlijk ga je naar het strand om zandkastelen te bouwen, binnen 5 minuten van de camping sta je met je blote voeten in het zand! Met warm weer is ook het Spraypark open, dus je verveelt je nooit.

Het entertainment staat boordevol activiteiten voor jong én oud! Leef je uit bij Juultjes Knutselfeest, doe je best tijdens het voetbaltoernooi of kom lasergamen in de Outdoor Arena.

’s Avonds is het feest op het plein. Onder het genot van een hapje en drankje genieten van gezellige livemuziek en een fijne sfeer. En daarna.. uitgeteld naar bed.

Camping met zwembad Zomervakantie

Strand herfst (2).jpg

Geniet van de rust en ruimte tijdens het najaar

Oktober is de ideale periode om de zomer af te sluiten en nog wat energie op te doen voor de winter begint. Geniet van de laatste warme zonnestralen op het strand in Zeeland. Uitwaaien op het strand, wandelingen maken in het bos vol herfstkleuren en daarna opwarmen met een lekker bakje koffie en een gebakje bij ons restaurant Eb & Vloed.

Ontdek het najaar en kom kamperen in het najaar of de herfstvakantie. Toch liever een wat luxere vakantie? Huur een chalet direct aan zee.

Nazomeren Herfstvakantie Kerstvakantie

Zoek en boek jouw ideale vakantie in 2024

Kampeerplekken   Accommodaties

Overzicht schoolvakanties 2024

Voorjaarsvakantie 2024
10 februari t/m 25 februari 2024

Pasen 2024
31 maart & 1 april 2024

Meivakantie 2024
27 april t/m 5 mei 2024

Hemelvaart 2024
9 mei 2024

Pinksteren 2024
19 mei & 20 mei 2024

Zomervakantie 2024
06 juli t/m 01 september 2024

Herfstvakantie 2024
19 oktober t/m 3 november 2024