mission sigmaa.jpg

Geheime diensten hebben een bekende terrorist gelokaliseerd en geneutraliseerd die zich al tien jaar schuilhoudt in een achterstandswijk van de stad. Hier houdt het goede nieuws op. Het blijkt dat de maniak op het dak van een verlaten flatgebouw een kernkop met een timer heeft geïnstalleerd. Het gebouw zelf is veranderd in een toren vol ingewikkelde obstakels. Jij bent aangewezen als specialist. De geheime dienst heeft je geholpen om op de binnenplaats te infiltreren. De rest is aan jou. Kun jij langs alle vallen komen en een nucleaire aanval voorkomen?

mission sigmaa.jpg

3 Pepers

VR Escape - Mission Sigma

Wat is VR-Escape?

Een Virtual Reality (VR) escapegame is een groots, interactief avontuur dat je samen met je vrienden beleeft alsof jullie er echt zouden zijn. In deze virtuele wereld (waarin jullie elkaar kunnen zien en horen) komen jullie terecht op de meeste geweldige plekken en beleef je situaties die in het echte leven veel te gevaarlijk of gewoonweg onmogelijk zouden zijn. Als helden brengen jullie samen dit avontuur tot een goed einde!

Iedere speler krijgt z’n eigen professionele VR headset en twee controllers. Je blijft tijdens het spel in je eigen spelgebied. Je hoeft niet te lopen, je kunt jezelf teleporteren naar andere plekken. Je kunt dingen oppakken of weggooien, maar je kunt ook bijvoorbeeld ergens op klimmen of apparaten bedienen. Samen met je vrienden bepaal je de strategie in dit interactieve spel.