Zakelijke bijeenkomst - Vergaderkamer Eb en Vloed - Camping Julianahoeve Renesse

Vergaderen, activiteiten en eten

Het theater is geschikt voor het houden van vergaderingen, teambuildingsactiviteiten en feestavonden tot 150 personen.

De bar is op verzoek geopend en vanuit de naastgelegen Foodcourt kunnen ze een heerlijke lunch of andere gerechten serveren.

Bij Brasserie Eb & Vloed kun je uitstekend eten en lekker loungen. Hier is ook een ruimte waar je met 16 personen kunt vergaderen of dineren.

20 augustus 2018 Julianahoeve Renesse-2147.jpg

Vermaak voor het hele team, beleef het leukste groepsuitje in Zeeland

Als er tussendoor nog vrije tijd ingepland wordt, kunnen de deelnemers uiteraard gebruik maken van het binnenzwembad en de wellness. Ze vinden het vast leuk om het tegen elkaar op te nemen op de Duo-racer-glijbaan!

Voor iets meer actie kan een laser-game battle geboekt worden in het bos van de camping. Daag je collega's uit en kijk welk team het sterkst is. Of test eens uit hoe goed je bent met een pijl & boog tijdens een workshop boogschieten!

video_preview.JPG

Team evenement in Zeeland

Het resort ligt op 300 meter van het prachtige strand, dus het is zeker leuk om dit te betrekken bij je evenement. Ga er na de vergadering aan zee even tussen uit voor een lunch of diner op het strandpaviljoen of maak je hoofd even leeg tijdens een strandwandeling.

Voor het organiseren van teambuilding activiteiten kan worden samengewerkt met een bureau naar keuze, zoals Zeeland Buitenland of Zeeuwse Gasten.

Lets get together

Zakelijke bijeenkomst bij Camping & Beachresort Julianahoeve. Interesse? Neem contact op.

Velden met een * zijn verplichte velden.

Ik ben op de hoogte van de inhoud van de Privacy Policy en geef hierbij toestemming voor het gebruik van mijn persoonsgegevens om contact met mij op te nemen over mijn vraag of opmerking.