Shop till you drop

Het centrum van Renesse ligt op slechts 15 minuten lopen vanaf de camping en is compleet vernieuwd. Hier vind je gezelligheid, hippe winkels en zonnige terrasjes. 

Renesse bruist

In de zomer bruist Renesse met haar volle terrasjes, het levendige uitgaansleven en de vele activiteiten. Hou je meer van rust, wandelen en fietsen? Dan is Renesse een ideale uitvalsbasis in het voorjaar en het najaar. In de vele restaurantjes geniet je van de verse mosselen, Oosterscheldekreeft en andere streekproducten. En het klimaat? Heerlijk! Als ergens in Nederland de zon schijnt is dat wel aan de westkust van Schouwen-Duiveland.

Veelgestelde vragen over de omgeving

Ligt de camping in de buurt van het strand? 🏖️

De camping grenst direct aan de duinen van het lange Noordzeestrand. Binnen 5 minuten sta je op het strand

Hoe ver is het naar het centrum van Renesse? 🚶

Het centrum van Renesse is 1,5 kilometer van de camping verwijderd

Welke leuke steden en dorpen vind ik in de omgeving van de camping? ⛺

In de omgeving vind je leuke steden als Zierikzee, Goes en Middelburg. Bijzondere dorpen in Zeeland zijn bijvoorbeeld Veere, Brouwershaven en Domburg.

Welke attracties zijn er in de omgeving? 🎡

Breng een bezoek aan Delta park Neeltje Jans, Klimbos Westenschouwen, Zeehonden opvang Aseal of Speelboerderij 't Klok'uus

Zijn er wandel/fietsroutes in de buurt van de camping? 🚴‍♀️

Je kunt vanaf de camping direct gebruik maken van het wandel- en fietsnetwerk. Fiets of wandel door de duinen en het bos naar Burgh-Haamstede of via de zeedijk naar Zierikzee.