Dolphin Maritime

RIB-Safari Brouwersdam is een unieke zeehondensafari! Zeehondjes spotten in hun natuurlijke leefomgeving met de stoere Dolphin
RIB-boten op de Grevelingen! In het snelvaargebied laten we jou ervaren waartoe zo’n stoere en snelle RIB-boot in staat is. Daarna
gaan we in safari-modus en met respect voor de natuur naar de zeehonden. Daarom ook is deze RIB-Safari geschikt voor jong en oud.
Meer informatie

Reserveer je Zeehonden safari

Dagelijks meerdere afvaarten vanaf Marina Port Zélande. 
Reserveer direct via Whatsapp +31(0)646142126 (datum/tijd/aantal personen) of e-mail reserveringen@dolphin-ribs.com.
Direct boeken

Winfoilen bij Jonker Funsports

Foiling is dé revolutie in de surfwereld. Deze nieuwe discipline in de watersport maakt gebruik van een speciale lange vin met een vleugelconstructie. Deze vin (de hydrofoil) zorgt voor een opwaartse kracht. Deze techniek is niet nieuw, maar heeft de laatste jaren een stormachtige ontwikkeling doorgemaakt. Het grote voordeel van foilen is, dat je al kan planeren bij weinig wind. Het aantal geschikte surfdagen neemt hierdoor enorm toe. Ontdek het bij Jonker Funsports!

Meer informatie

Het water op!

Leer wingsurfen, zeilen, suppen of ervaar de RIB experience. Er zijn talloze mogelijkheden in de omgeving als het gaat om watersport activiteiten. 

Veelgestelde vragen over de omgeving