Wanneer mag een camping zich een 5 sterren camping noemen?

Jaarlijks inspecteert de ANWB campings en vakantieparken om gasten te kunnen helpen bij het maken van goede vakantiekeuzes. De ANWB geeft een eindoordeel in sterren waarbij 5 sterren de hoogste beoordeling is die een camping of vakantiepark kan krijgen. Als je dat aantal sterren krijgt mag je de camping een ANWB Top Camping noemen. Op deze campings kan je ervan uitgaan dat er niets ontbreekt.

Waar wordt op beoordeeld of een camping 5 sterren kan krijgen?
Het antwoord is de aanwezigheid en kwaliteit van faciliteiten binnen deze 5 onderdelen:

  • Zwemmen
  • Terrein
  • Sanitair
  • Eten & Drinken
  • Recreatie
5 sterren camping in Nederland - Zeeland

Maak kennis met Top Camping & Beachresort Julianahoeve

Al jaren mag Camping & Beachresort Julianahoeve zich een ANWB Top Camping noemen. En dat is niet zomaar. Camping & Beachresort Julianahoeve is een gezellige familiecamping direct gelegen achter de duinen van het strand van Renesse.

Het team van de Julianahoeve doet er alles aan om haar gasten een zo fijn mogelijk verblijf te bezorgen. Julianahoeve is het hele jaar geopend.

Niemand hoeft zich hier te vervelen! Bij de Julianahoeve kun je het hele jaar door volop genieten van wat de omgeving en de camping te bieden heeft. Ga (h)eerlijk uit eten bij Eb & Vloed of Strandpaviljoen ZuidZuidWest of haal een snelle hap bij Foodcourt 42. Uiteraard is er ook een supermarkt op het terrein voor alle dagelijkse boodschappen zoals verse broodjes.

Julianahoeve zwembad.jpg

Dé 5 sterren camping met binnenzwembad en meer

Het animatieprogramma organiseert talloze activiteiten voor jong en oud(ers) en uiteraard moet iedereen een keertje één van de glijbanen van het zwembad uit proberen! Met lekker weer spelen de kleinere kinderen maar al te graag in het spraypark of het speelschip. De oudere kinderen dagen elkaar graag uit voor een wedstrijdje in de voetbalkooi of op de tennisbaan.

Ook op dagen dat het slecht weer is of weer is om af te koelen is er binnen genoeg te doen. De kleintjes spelen in de binnenspeeltuin, de tieners chillen in de Captiains Cabin of Sharks Beachclub en de volwassenen ontspannen in de wellness of in de bibliotheek (goede boeken te leen). Er is altijd weer iets nieuws te ontdekken.

Zanzi tent 7p voorkant.jpg

Kom luxe kamperen

Het park heeft een ruim aanbod aan huuraccommodaties en kampeermogelijkheden. Van ruime kampeerplaatsen (met privé sanitair) tot luxe chalets en lodges. Onze plaatsen zijn voorzien van alle gemakken die je vandaag de dag mag verwachten. 

Plattegrond Kampeerplaatsen Accommodaties

5x waarom, Julianahoeve is een:

  • 5 sterren camping met binnenzwembad, glijbanen & spraypark
  • 5 sterren camping aan zee
  • 5 sterren camping met privé sanitair plaatsen en luxe accommodaties
  • 5 sterren camping met actief animatieteam
  • 5 sterren camping met culinaire horecafaciliteiten