Zeemeeuw.jpg

7 redenen waarom is Julianahoeve een duurzame camping is


1) Beplanting:
Alle beplanting op de camping is afgestemd op de natuurlijke omgeving en ondersteunt zo de biodiversiteit.

2) Zonnecollectoren, warmtepompen en afvalwater: Op de centrumgebouwen liggen zonnecollectoren die elektra leveren aan de faciliteiten. Er staan warmtepompen en uit het afvalwater wordt restwarmte onttrokken die wordt hergebruikt.

3) Bio-propaangas: Onze chalets zijn voorzien van bio-propaangas wat geproduceerd wordt uit duurzame grondstoffen. Het is een fossielvrije brandstof die CO2 tot 80% vermindert.

Sanitairgebouw reiger

4) Waterbesparende kranen en milieuvriendelijke schoonmaak: Overal zijn waterbesparende kranen geïnstalleerd en de (sanitaire) voorzieningen worden schoongehouden op een milieuvriendelijke manier. De reinigingsmiddelen zijn voorzien van een milieukeurmerk en er wordt gebruik gemaakt van een doseersysteem om verspilling tegen te gaan.

5) Verlichting: Alle verlichting op het park is voorzien van ledlampen óf ze worden aangedreven door zonne-energie.

6) Afval: Het afval wordt in de verschillende milieustraten gescheiden ingezameld. Op deze manier is de afvalstroom optimaal te recyclen. Speciaal voor de kids verzamelen we lege eierdoosjes, potten en kurken. Deze kunnen worden ingeleverd bij het entertainmentteam waarmee ze samen met de kinderen de mooiste kunstwerken maken.

7) Elektrokarretjes en laadpalen: de medewerkers van de buitendienst rijden in elektrokarretjes en er is een E-Car om buiten het terrein mee op pad te gaan. Er zijn twee laadpalen voor elektrische auto’s op de camping en bij het transferium in Renesse zijn dat er zelfs 24!

Kies voor een duurzame vakantie, ontdek Camping & Beachresort Julianahoeve

Kampeerplaatsen  Huuraccommodaties