Nationaal Park Oosterschelde

Een wereld van slikken, schorren en zandplaten waarbij het getij twee keer per dag het landschap volledig transformeert. De Oosterschelde is het grootste en natste Nationale Park van Nederland.

Oorspronkelijk een riviermonding, maar de aanleg van de Deltawerken heeft de dynamiek compleet veranderd. Nu is het een zeearm waar per getij 800 miljard liter water op volle kracht naar binnen en buiten stroomt.

Saai wordt het hier nooit wanneer je de horizon af tuurt, op zoek naar bruinvissen (kleine walvissen) of zeehonden. Of een duik neemt onder water in een veelkleurige wereld.

Zeeuwse steden

Ga er eens op uit naar Zierikzee. Bezoek de markt op donderdag of maak een wandeling langs de vele monumentale gebouwen. In Middelburg vind je vele historische gebouwen, leuke winkels en terrassen. Ook Goes en Veere zijn een bezoekje waard!

Jonker

Jonker Fun Sports

Jonker Funsports Renesse is een van de éérste surfscholen in Nederland. Onder professionele begeleiding wordt je stap voor stap meegenomen in een van de nieuwste watersport sensaties, het wingsurfen. Een wetsuit en een goede portie plezier zijn inclusief, zo kun jij zonder zorgen het water op!

Ga het water op om de basis van het wingsurfen onder de knie te krijgen. Beleef het met vrienden of ook leuk als activiteit voor het hele gezin.

Boek jouw introductieles

Veelgestelde vragen over de omgeving