Logo particuliere verhuur.jpg

Hoe werkt het?

Ieder chalet wat via het Julianahoeve platform verhuurd gaat worden, ondergaat eerst een kwaliteits- en veiligheidscheck van een onafhankelijk bureau. Het chalet krijgt één van de vijf kwaliteitslabels, welke verbonden is aan een vast prijsschema. De verhuurtarieven zijn zorgvuldig bepaald aan de hand van een uitgebreid onderzoek. Hierbij is rekening gehouden met de kosten die vervolgens nog op jullie afkomen, zoals de afdracht van toeristenbelasting en de eventuele schoonmaakkosten.

Je kunt via het online platform aangeven in welke periode jullie het chalet willen verhuren en blokkeren wanneer jullie er zelf gebruik van willen maken.

Wat zijn de kosten?

Er wordt 5% commissie in rekening gebracht, over de huursom die bij de online boeking aan de Julianahoeve betaald wordt. Deelname loopt van 1 januari tot 31 december en wordt automatisch verlengd voor weer een jaar als deze niet wordt opgezegd door van één van beide partijen.

6x per jaar wordt er een afrekening gemaakt van alle betalingen van vertrokken gasten tot dat moment. Dit gebeurt op 1 februari, 1 april, 1 juni, 1 augustus, 1 oktober, 1 december. Dan wordt de commissie direct verrekend.

Aanmelden voor het verhuurplatform kan via Mijn Julianahoeve.
Heb je nog vragen over het verhuren van jullie chalet? Stuur een e-mail naar verhuur@julianahoeve.nl

Jaarplaats Julianahoeve 2022 (2).jpg

Particulier chalet huren?

Huur een chalet van een particulier

Vele families genieten van hun eigen chalet op de camping én willen deze ervaring graag delen met anderen.
Hier is het aanbod te vinden van de families die hun chalet verhuren via het Julianahoeve verhuurplatform.

check beschikbaarheid