kamperen prive sanitair.jpg

Julianahoeve: de perfecte camping bij concert at sea

Met een uitgebreid aanbod aan (luxe) kampeerplaatsen en luxe verhuuraccommodaties is Camping & Beachresort Julianahoeve de ideale plek om te verblijven tijdens het festival.

De camping ligt dicht bij het strand en op slechts 15 minuten fietsen van het festivalterrein. Bovendien vertrekken de pendelbussen vlakbij de ingang van de camping, waardoor je gemakkelijk naar het festivalterrein kunt gaan en terug kunt keren naar je kampeerplek wanneer je maar wilt.

Zeester terras (2).jpg

Accommodaties & kampeerplaatsen

Onze camping biedt verschillende soorten kampeerplaatsen, waaronder comfortplaatsen, comfortplaatsen met privésanitair, en plaatsen met extra veel ruimte en privacy.

Daarnaast hebben we een ruim aanbod van luxe verhuuraccommodaties, zoals chalets, lodges, en luxe safaritenten. Onze accommodaties zijn van alle gemakken voorzien en bieden voldoende ruimte en comfort voor een ontspannen vakantie.

Ik wil kamperen Ik wil huren

Foodcourt mei 2021-15.jpg

Eindeloos veel faciliteiten

Op de camping vind je diverse faciliteiten, waaronder:

  • Zwembad 
  • Animatieteam 
  • Broodjes service 
  • Verschillende restaurants

Oosterscheldekering.jpg

Ontdek Zeeland

Wil je naast het festival nog meer van Zeeland zien? In de omgeving van de camping is er genoeg te doen. Zo kun je heerlijk wandelen en fietsen door de duinen en langs het strand, of een bezoek brengen aan het gezellige centrum van Renesse.

Daarnaast zijn er diverse attracties en bezienswaardigheden in de buurt, zoals Deltapark Neeltje Jans, Mini Mundi, en het Watersnoodmuseum.

Ontdek de omgeving

LuxecomfortXLzeemeeuwJH_26 (2).jpg

Tickets

Tickets voor Concert at sea zijn eenvoudig te bestellen via de website. Je kan via deze pagina je ticket voor het festival en je verblijf bij Julianahoeve in een keer boeken. Er zijn verschillende ticketopties beschikbaar, waaronder een verblijf van 2 nachten of 3 nachten.

Veelgestelde vragen

Welke faciliteiten biedt Camping & Beachresort Julianahoeve voor Concert at Sea bezoekers?
Als je bij ons verblijft tijdens Concert at Sea, kun je gebruikmaken van alle faciliteiten die onze camping biedt. Zo kun je bijvoorbeeld genieten van ons zwembad, onze restaurants en ons uitgebreide animatieprogramma.

Hoe kan ik vanaf Camping & Beachresort Julianahoeve naar het Concert at Sea terrein reizen?
Er zijn verschillende manieren om vanaf onze camping naar het Concert at Sea terrein te reizen. Zo kun je bijvoorbeeld gebruikmaken van onze pendelbus, die je rechtstreeks naar het festivalterrein brengt. Daarnaast is het ook mogelijk om met de fiets of te voet naar het festivalterrein te gaan.

Hoeveel kost een overnachting op Camping&beachresort Julianahoeve tijdens Concert at Sea?
De prijs van een overnachting op onze camping tijdens Concert at Sea hangt af van verschillende factoren, zoals het type accommodatie dat je kiest en de duur van je verblijf. Voor meer informatie over onze tarieven kun je onze website raadplegen of contact opnemen met onze receptie.

Boek jouw verblijf tijdens Concert at sea

Wees er op tijd bij en boek jouw verblijf bij Camping&Beachresort Julianahoeve tijdens Conert at sea! 

Ik wil kamperen Ik wil huren