Zanzi tent 7p voorkant.jpg

Safaritenten in Zeeland

Een glamping vakantie, leuk! Maar wat is glamping nou eigenlijk? Het is een leuke woordencombinatie tussen de woorden glamorous en camping. Een soort van kamperen, maar dan met (extra) luxe. De luxe vind je dan terug in het verblijf. Een volledig ingericht verblijf gelijk voor bij aankomst klaar staat. Zo zijn onze safaritenten een ware ‘glamping hit’ bij velen, maar ook onze beach bungalows en luxe chalets worden geboekt onder de glamping-liefhebbers.

Accommodaties

Familie diner

Ontdek glamping in Renesse en geniet van de Zeeuwse luxe!

Glamping zit niet alleen in het verblijf vinden wij bij Camping & Beachresort Julianahoeve. Een vakantie voelt pas echt ‘glamorous’ als je dit ook terug vindt in de omgeving van het verblijf. Dit kan zijn dat de faciliteiten van een bepaalde kwaliteit moeten zijn. Zo kun je bij ons onder andere het volgende verwachten:

  • Heerlijk bourgondisch kunnen eten in de horeca op de camping
  • Een gastvrije receptie medewerker die je graag helpt bij jouw vragen
  • Een professioneel animatieteam dat de kids een top vakantie laten ervaren

Maar ook in de omgeving van de camping draagt bij aan de ervaring van de vakantie. Vanaf Camping en Beachresort Julianahoeve loop je in 5 minuten het schone strand in Renesse op. Hier kun je genieten van heerlijke wandelingen en prachtige zonsondergangen. Maar ook in het dorp valt heerlijk te genieten. Van restaurants die werken met verse streekproducten tot prachtige fietstochten in de duinen. Heerlijk! Als je ergens wil genieten, dan is dat wel in het Zeeuwse Renesse!