Winter kind.jpg

Rust en ruimte in Zeeland

Het is fijn om er lekker tussenuit te gaan, even een andere omgeving dan thuis. Van genieten van de rust en ruimte op een van de (luxe) kampeerplaatsen of in de verwarmde chalets of lodges. En op z'n tijd een heerlijke wandeling op het strand, even uitwaaien, kijken naar de woeste golfslag en drink een warme chocomelk bij een van de strandtenten die je passeert. 

Kamperen  Verhuuraccommodaties

Kerst in zeeland Kerst in Renesse bij Camping Julianahoeve

Beleef de winter

Tijdens de winterperiode is er genoeg te beleven in Zeeland. Renesse veranderd in een Winterdorp waar je heerlijk kunt rondstruinen in de gezellig verlichte straten. Of maak een mooie wandeling door het bos of over het strand. Kom na de wandeling bij onder het genot van een warme chocomelk met een heerlijke dot slagroom,  terwijl de kinderen lekker binnenspelen in Atlantica of het theater. Ultiem genieten toch?! Tijdens kerst verandert de camping in Winter Wonderland. De aankleding van de camping is volledig in kerstsfeer en ook het entertainmentprogramma heeft een kerstthema. 

Alle faciliteiten

Zeemeeuw in de sneeuw.jpg

Camping hele jaar open in Zeeland

Camping & Beachresort Julianahoeve is het hele jaar open en maakt jouw winterse verblijf een stukje warmer. Geniet van de natuur en de frisse buitenlucht en warm daarna lekker op in het binnenbad of de wellness. Of werk samen om te ontsnappen bij de VR Escape en eindig de dag met een heerlijke maaltijd bij Restaurant Eb & Vloed. 

Bekijk hier de accommodaties van Camping & Beachresort Julianahoeve en kom winterkamperen in Zeeland! 

Accommodaties