Nazomer in Zeeland

Kom in augustus of september naar Camping Julianahoeve en beleef de nazomer in Zeeland. Geniet van de warme nazomer zon op één van de terrassen onder het genot van een lekker hapje en koel drankje. De nazomer is de ideale periode om lange strandwandelingen te maken, erop uit te gaan met de fiets en zo de prachtige omgeving te ontdekken. 

Camping Julianahoeve is een gezellige familiecamping direct onder de duinen waar je kunt genieten van zon het weidse Noordzeestrand en vele luxe faciliteiten. Al binnen 5 minuten sta je met je blote voeten in het zand!

Een luxe vakantie aan het strand

Breng jullie vakantie door in één van de luxe vrijstaande chalets, direct onder de duinen. Deze nieuwe accommodaties zijn van alle gemakken voorzien. Fris wakker worden onder de regendouche, relaxen in de infraroodsauna, ’s avonds jullie maaltijd bereiden in de buitenkeuken en daarna genieten van de zonsondergang op jullie ruime dakterras. Dat is pas echt een ontspannende vakantie aan zee.

Boek hier je accomodatie

Genieten van de nazomer in Zeeland

Ook in augustus en september is er genoeg te beleven op de Julianahoeve. Het animatieteam organiseert activiteiten speciaal voor de allerkleinsten. Spelen met water tijdens het Saartjes Zwemfeest, of rijd 's middags een rondje op de camping in de Saartje Express. Voor actieve senioren worden er ook allerlei activiteiten georganiseerd. Van bingo middagen tot aquarobics en zelfs boog-en blaaspijpschieten. 

Faciliteiten in de nazomer

Het grote overdekte zwembad met glijbanen, een spraypark en zelfs een whirlpool, stoomcabine en borrelbank zorgt voor (ont)spanning voor jong en oud(ers). Voor de kleintjes is er een peuterbadje met glijbaan en verschillende babyvoorzieningen.

Brasserie Eb & Vloed is dé plek voor lekker eten. Geniet van (h)eerlijke streekproducten van de uitgebreide menukaart. De nautische inrichting en de vriendelijke bediening zorgen voor een gezellige sfeer. Vanaf het terras heb je uitzicht over het gezellig plein waar de kinderen aan het spelen zijn en geniet je in het zonnetje van een verkoelend drankje. Dat is pas écht vakantie.

Momenten 2015-05-27-6488.jpg

Zeeland in augustus & september

Ook in de nazomer is er genoeg te beleven in Zeeland. Huur (elektrische) fietsen bij Beachweb Sports en ze worden gratis naar jullie kampeerplaats gebracht. Ook kinderzitjes zijn hier te huur. Eigen fietsen meenemen om de prachtige omgeving de verkennen kan natuurlijk ook. Neem een kijkje in historische stad Zierikzee of bezoek het Zeeuws Museum in Middelburg of het watersnoodmuseum in Ouwerkerk. 

Beachweb Sports