Zeehond overzicht verkleind.jpg

Een luxe vakantie aan het strand

Breng jullie vakantie door in één van de luxe vrijstaande chalets, direct onder de duinen. Deze nieuwe accommodaties zijn van alle gemakken voorzien. Fris wakker worden onder de regendouche, relaxen in de infraroodsauna, ’s avonds jullie maaltijd bereiden in de buitenkeuken en daarna genieten van de zonsondergang op jullie ruime dakterras. Dat is pas echt een ontspannende vakantie aan zee.

Boek hier je accomodatie

Julianahoeve september 2020-46.jpg

Genieten van de nazomer in Zeeland

Ook in september en oktober is er genoeg te beleven op de Julianahoeve. Het animatieteam organiseert activiteiten speciaal voor de allerkleinsten. Spelen met water tijdens het Saartjes Zwemfeest, of rijd 's middags een rondje op de camping in de Saartje Express. Voor actieve senioren worden er ook allerlei activiteiten georganiseerd. Van bingo middagen tot aquarobics en zelfs boog-en blaaspijpschieten. 

Animatie

Faciliteiten in de nazomer

Het grote overdekte zwembad met glijbanen, een spraypark en zelfs een whirlpool, stoomcabine en infraroodsauna zorgt voor (ont)spanning voor jong en oud(ers). Voor de kleintjes is er een peuterbadje met glijbaan en verschillende babyvoorzieningen.

Brasserie Eb & Vloed is dé plek voor lekker eten. Geniet van (h)eerlijke streekproducten van de uitgebreide menukaart. De nautische inrichting en de vriendelijke bediening zorgen voor een gezellige sfeer. Vanaf het terras heb je uitzicht over het gezellig plein waar de kinderen aan het spelen zijn en geniet je in het zonnetje van een verkoelend drankje. Dat is pas écht vakantie.

Momenten 2015-05-27-6488.jpg

Zeeland in september & oktober

Ook in de nazomer is er genoeg te beleven in Zeeland. Huur een (elektrische) fiets en ze worden kosteloos naar jullie plaats gebracht. Dat is pas luxe! Neem een kijkje in historische stad Zierikzee of bezoek het Zeeuws Museum in Middelburg, het watersnoodmuseum in Ouwerkerk is natuurlijk ook een bezoekje waard. 

Fietsverhuur Omgeving