Zeester terras (2).jpg

Een luxe vakantie aan het strand

Breng jullie vakantie door in één van de luxe vrijstaande chalets, direct onder de duinen. Deze nieuwe accommodaties zijn van alle gemakken voorzien. Fris wakker worden onder de regendouche, relaxen in de infraroodsauna, ’s avonds jullie maaltijd bereiden in de buitenkeuken en daarna genieten van de zonsondergang. Dat is pas echt een ontspannende vakantie aan zee.

Boek hier je accomodatie

Kleine foto juultjexpress.jpg

Genieten in Zeeland

Ook in september en oktober is er genoeg te beleven op de Julianahoeve. Het entertainmentteam organiseert activiteiten speciaal voor de allerkleinsten. Spelen met water tijdens het Saartjes Zwemfeest, rijd 's middags een rondje op de camping in de Saartje Express of doe mee met het speciale Halloween programma. Voor actieve senioren worden er ook allerlei activiteiten georganiseerd. Van bingo middagen tot aquarobics en zelfs boog-en blaaspijpschieten. 

Entertainment

Faciliteiten in de nazomer

Het grote overdekte zwembad met glijbanen, een spraypark en zelfs een whirlpool, stoomcabine en infraroodsauna zorgt voor (ont)spanning voor jong en oud(ers). Voor de kleintjes is er een peuterbadje met glijbaan en verschillende babyvoorzieningen.

Brasserie Eb & Vloed is dé plek voor lekker eten. Geniet van (h)eerlijke streekproducten van de uitgebreide menukaart. De nautische inrichting en de vriendelijke bediening zorgen voor een gezellige sfeer. Vanaf het terras heb je uitzicht over het gezellig plein waar de kinderen aan het spelen zijn en geniet je in het zonnetje van een verkoelend drankje. Dat is pas écht vakantie. Liever eten aan het strand? Ontdek dan Strandpaviljoen ZuidZuidWest.

Momenten 2015-05-27-6488.jpg

Zeeland in september & oktober

Ook in de nazomer is er genoeg te beleven in Zeeland. Huur een (elektrische) fiets en ze worden kosteloos naar jullie plaats gebracht. Dat is pas luxe! Neem een kijkje in historische stad Zierikzee of bezoek het Zeeuws Museum in Middelburg, het watersnoodmuseum in Ouwerkerk is natuurlijk ook een bezoekje waard. Of bezoek leuke festivals zoals:

  • Fjoertour; de wandeltocht langs diverse kunstobjecten in en rondom Renesse.
  • Festival aan Zee; entertainment festival met ruim 250 muzikanten die een weekend Renesse op zijn kop zetten met spetterende optredens en veel gezelligheid.

Fietsverhuur Omgeving