Zeester terras (2).jpg

Een luxe vakantie aan het strand

Breng jullie vakantie door in één van onze luxe vrijstaande chalets, direct in de duinen. Fris wakker worden onder de regendouche, relaxen in de infraroodsauna, koken in de buitenkeuken en daarna genieten op het terras van de zonsondergang. Deze chalets zijn van alle gemakken voorzien zodat jij geniet van een ontspannende vakantie aan zee.

Boek hier je accommodatie

AquarobicsJH_2.jpg

Entertainment voor jong en oud

Ook in september en oktober is er genoeg te beleven op de Julianahoeve. Het entertainmentteam organiseert activiteiten speciaal voor de allerkleinsten. Spelen met water tijdens Saartjes Zwemfeest, 's middags een rondje rijden op de camping in de Saartje Express of meedoen met het speciale Halloween programma. Voor actieve senioren worden er ook allerlei activiteiten georganiseerd. Van bingo middagen tot aquarobics en zelfs boog-en blaaspijpschieten. 

Entertainment

Ontdek onze luxe faciliteiten

Het grote overdekte zwembad met glijbanen, een spraypark en zelfs een whirlpool, stoomcabine en infraroodsauna zorgt voor (ont)spanning voor jong en oud(ers). Voor de kleintjes is er een verwarmd peuterbadje met glijbaan en verschillende babyvoorzieningen.

Koken mag, maar hoeft niet bij de Julianahoeve. Met 3 horecagelegenheden op het park heb je volop keuze. Brasserie Eb & Vloed is dé plek voor lekker eten. Geniet van (h)eerlijke streekproducten van de uitgebreide menukaart. De stijlvolle inrichting en de vriendelijke bediening zorgen voor een gezellige sfeer. Vanaf het zonnige terras, met uitzicht op het gezellige plein waar de kinderen spelen, geniet jij van een verkoelend drankje. Dat is pas écht vakantie. Bij Foodcourt42 kun je terecht voor makkelijke (kinder) menu's, afhaal is ook mogelijk. Liever romantisch eten aan het strand? Ontdek dan Strandpaviljoen ZuidZuidWest.

Zeeland in september en oktober

Ook in de nazomer is er genoeg te beleven in Zeeland. Huur een (elektrische) fiets en maak mooie tochten door natuurgebieden. Ontdek charmante plaatsen in de buurt, denk aan de historische havenstad Zierikzee. Bezoek bijzondere musea zoals het Zeeuws Museum in Middelburg of het watersnoodmuseum in Ouwerkerk. Zin in een feestje? Ga dan naar leukste Zeeuwse evenementen in de nazomer.