Waarom een herfstvakantie bij Julianahoeve?

  1. Vanaf de camping wandel je in 5 minuten naar de zee!
  2. Spannend Halloween Adventures programma voor de kids
  3. Het zwembad, met heerlijke wellness faciliteiten, is geopend tot en met 5 november
  4. Kleurrijke bossen en leuke herfstactiviteiten in de omgeving
  5. Bij Eb & Vloed en ZuidZuidWest geniet je van het culinaire herfstseizoen

Boek een herfstvakantie in Renesse en kies uit onze luxe kampeerplaatsen en accommodaties.

Kampeerplaatsen in de herfst   Accommodaties in de herfst

Julianahoeve zwembad.jpg

Zwemmen in de herfst

Goed nieuws! Het zwembad van Julianahoeve is dagelijks geopend. Kom gerust zwemmen in ons heerlijk warme zwemparadijs met glijbanen en wellness. Opwarmen doe je in de sauna of het bubbelbad na een frisse strandwandeling. Heerlijk toch?

Zwemparadijs

Pompoen snijden (2).jpg

Entertainment tijdens de herfstvakantie, vier Halloween met ons!

De herfstvakantie staat bij ons geheel in het teken van Halloween en dan valt er van alles te beleven! Kom gezellig met ons mee griezelen in de herfstvakantie. Durf jij het aan? Bekijk hieronder alvast het ‘Halloween Adventures’ entertainmentprogramma.

Entertainmentprogramma

fietsen herfst (2).jpg

Wandelen en fietsen in de prachtige omgeving van Zeeland

Uitwaaien op het strand, wandelingen maken in het bos of dorp en fietsen langs de duinen. De Zeeuwse natuur verrast je in de herfst! Kom na een actieve middag lekker opwarmen met een lekkere cappuccino en een stuk gebak bij Eb & Vloed of ZuidZuidWest. Bekijk de openingstijden.

Omgeving Openingstijden

Sfeervol en smaakvol genieten

Geniet van heerlijke wijnen bij Restaurant Eb & Vloed en lees een goed boek in de loungehoek of bij de haard. Op mooie herfstdagen kun je ook terecht op het terras voor die laatste warme zonnestralen. 

Zoek na een strandwandeling de gezelligheid van Strandpaviljoen ZuidZuidWest op. Met mooi weer geniet je nog even van een zomerse Rosé en op de koudere dagen warm je lekker op met een glühwein of een Schouws 'Bakkie'. Een rammelende maag? Bij ZuidZuidWest proef je de (h)eerlijkste lokale gerechten! 

Zeepaard_chalet_living_verkleind.jpg

Verblijf aan zee in de herfstvakantie

Oktober is de ideale periode om de zomer af te sluiten en nog wat energie op te doen voor de winter begint. Er nog even lekker tussenuit? Kom met de caravan, camper, tent of vouwwagen naar Renesse of boek in de herfstvakantie een huisje aan zee. Kies voor een ruime comfortplaats, een luxe comfortplaats met eigen sanitair, een glamping tent of een beach bungalow. De keuze is reuze!

Ontdek het aanbod en boek jouw vakantie:

Kampeerplaatsen Accommodaties