Herfstvakantie in Zeeland op Camping Julianahoeve

De herfstvakantie in Zeeland is de ideale periode om de zomer af te sluiten en nog wat energie op te doen voor de winter begint. Geniet van de laatste warme zonnestralen op het strand in Zeeland. Ontdek het najaar en kom kamperen in de herfstvakantie. Toch liever een wat luxere vakantie? Huur een chalet direct aan zee.

Animatie tijdens de herfstvakantie, vier met ons Halloween!

De herfstvakantie staat in het teken van Halloween en dan valt er van alles te beleven! Het recreatieprogramma bestaat uit o.a. deze geweldige activiteiten:

  • Griezeljacht
  • Trick or Treat
  • Prachtige lichtjestochten
  • Superspannende Halloweentocht

Kom jij gezellig met ons meegriezelen in de herfstvakantie?

Wandelen en fietsen in de prachtige omgeving van Zeeland

Uitwaaien op het strand, wandelingen maken in het bos vol herfstkleuren en daarna opwarmen met een lekkere cappucino en vers stuk gebak in de Brasserie. De kinderen springen het warme zwembad in waarna ze samen met het animatieteam de leukste activiteiten beleven. Dat is een herfstvakantie voor het hele gezin op Camping Julianahoeve. Ook in de herfst is het heerlijk om aan zee te zijn!

Herfstvakantie in Zeeland

De herfstvakantie zit bomvol met leuke activiteiten op en rondom Camping Julianahoeve. Er valt altijd wat te beleven voor jong en oud.

Geniet in restaurant Eb & Vloed

Restaurant Eb & Vloed is volledig vernieuwd! Dagelijks geopend voor lunch en diner. Geniet van een cocktail aan de bar of lees een goed boek in de loungehoek. Op mooie herfstdagen kun je ook terecht op het terras voor die laatste warme zonnenstralen. 

.