Waarom een herfstvakantie bij Julianahoeve?

  1. Camping en Beachresort Julianahoeve ligt direct aan zee!
  2. Entertainment tijdens de herfstvakantie in het teken van Halloween
  3. Het zwembad is nog gewoon geopend
  4. Leuke herfstactiviteiten te ondernemen in de omgeving van Renesse
  5. Bij Eb & Vloed en ZuidZuidWest proef je het herfstgevoel

Geniet van een herfstvakantie in Renesse en ontdek het diverse aanbod aan kampeerplaatsen en accommodaties.

Kampeerplaatsen in de herfst   Accommodaties in de herfst

Julianahoeve zwembad.jpg

Zwemmen in de herfst

Goed nieuws! Het zwembad van Julianahoeve is nog gewoon geopend in de herfst! Kom gerust zwemmen in ons heerlijk warme zwemparadijs met glijbaan. Liever een frisse duik? Dan ben je zo bij de zee, want de camping ligt direct aan het strand.

Zwemparadijs

Pompoen snijden (2).jpg

Entertainment tijdens de herfstvakantie, vier met ons Halloween!

De herfstvakantie staat in het teken van Halloween en dan valt er van alles te beleven! Kom jij gezellig met ons mee griezelen in de herfstvakantie? Houdt het entertainmentprogramma in de gaten.

Entertainmentprogramma

fietsen herfst (2).jpg

Wandelen en fietsen in de prachtige omgeving van Zeeland

Uitwaaien op het strand, wandelingen maken in het bos of dorp en fietsen langs de duinen. De Zeeuwse natuur verrast je in de herfst! Kom na een actieve middag lekker opwarmen met een lekkere cappuccino en een stuk gebak bij Eb & Vloed of ZuidZuidWest.

Omgeving

Sfeervol en smaakvol genieten

Restaurant Eb & Vloed is dagelijks geopend voor lunch en diner. Geniet van een cocktail aan de bar of lees een goed boek in de loungehoek of bij de haard. Op mooie herfstdagen kun je ook terecht op het terras voor die laatste warme zonnestralen. 

Zoek na een strandwandeling de gezelligheid van Strandpaviljoen ZuidZuidWest op. Met mooi weer geniet je nog even van een zomerse Rosé en op de koudere dagen warm je lekker op met een Gluhwein of een Schouws 'Bakkie'. Een rammelende maag? bij ZuidZuidWest proef je de (h)eerlijkste lokale gerechten! 

Beachbungalow eethoek.jpg

Verblijf aan zee in de herfstvakantie

Oktober is de ideale periode om de zomer af te sluiten en nog wat energie op te doen voor de winter begint. Er nog even lekker tussenuit? Kom met de caravan, camper, tent of vouwwagen naar Renesse of boek in de herfstvakantie een huisje aan zee. Kies voor een ruime comfortplaats, een luxe comfortplaats met eigen sanitair, een glamping tent of een beach bungalow. De keuze is reuze!

Ontdek het aanbod en boek jouw vakantie:

Kampeerplaatsen Accommodaties