Deze zomer NIEUW op de Julianahoeve: “Escape from Reality”

De Virtual Reality escaperoom is hét uitje van dit moment. Stap zelf in één van de virtuele werelden en werk samen om te ontsnappen. Met je VR bril op is niks te gek en alles mogelijk. Alles om je heen verdwijnt en je stapt écht in een andere wereld. Het is levensecht en de beelden zijn prachtig! Reis mee naar Egypte en ontsnap uit een Piramide of vlieg de ruimte in en help mee om een ruimtestation te repareren. Ga terug in de tijd en speel de hoofdrol in Alice in Wonderland.

Durf jij deze uitdaging aan? Kies jouw beleving en reserveer nu!

  • € 25,00 per persoon per spel
  • De games zijn geschikt voor iedereen vanaf 13 jaar en je speelt met 2 tot 4 personen tegelijk.
  • Je dient 15 minuten voor speeltijd aanwezig te zijn voor de gamebriefing.
  • Je vindt de VR Escaperoom op het evenemententerrein in het centrum van de Julianahoeve.

    logo-VR-escape BW

Wat is VR-Escape?

Een Virtual Reality (VR) escapegame is een groots, interactief avontuur dat je samen met je vrienden beleeft alsof jullie er echt zouden zijn. In deze virtuele wereld (waarin jullie elkaar kunnen zien en horen) komen jullie terecht op de meeste geweldige plekken en beleef je situaties die in het echte leven veel te gevaarlijk of gewoonweg onmogelijk zouden zijn. Als helden brengen jullie samen dit avontuur tot een goed einde!

Iedere speler krijgt z’n eigen professionele VR headset en twee controllers. Je blijft tijdens het spel in je eigen spelgebied. Je hoeft niet te lopen, je kunt jezelf teleporteren naar andere plekken. Je kunt dingen oppakken of weggooien, maar je kunt ook bijvoorbeeld ergens op klimmen of apparaten bedienen. Samen met je vrienden bepaal je de strategie in dit interactieve spel.

Twee spellen verder toegelicht

In deze met prijzen overladen VR escaperooms van het populaire gamemerk Ubisoft heb je 45 minuten de tijd om uit de piramide van Nebka te ontsnappen. Verdiep jezelf in de gave en mystieke kant van de Egyptische Oudheid zoals nooit tevoren! Los samen met je team puzzels op, moedig elkaar aan, bescherm elkaar, schiet met pijl en boog en waag je aan realistische klimpartijen die in het echte leven veel te gevaarlijk zouden zijn…. Ervaar hoogtevrees met je voeten nog op de vloer… en neem vrienden mee, je hebt ze nodig want in je eentje gaat je dit nooit lukken!

Liever een sprookjesachtige beleving? Drink een “maak-mij-klein-drankje” en volg net als Alice het Witte Konijn door de verdraaide doolhoven van de wereld achter het vergrootglas, waar alles op zijn kop staat en niks is wat het lijkt…. Voel je weer kind in deze spannende sprookjesachtige omgeving maar met een doldwaze en moeilijk uitdaging, nu ben jij aan de beurt! Luister naar de wijze Rups en versla de hartenkoningin om de betovering van de klokkentoren op te aheffen… Red Wonderland!