Speel op de Julianahoeve: “Escape from Reality”

De Virtual Reality escaperoom in Zeeland is hét uitje van dit moment. Stap zelf in één van de virtuele werelden en werk samen om te ontsnappen. Met je VR bril op is niks te gek en alles mogelijk. Alles om je heen verdwijnt en je stapt écht in een andere wereld. Het is levensecht en de beelden zijn prachtig! Reis mee naar Egypte en ontsnap uit een Piramide of vlieg de ruimte in en help mee om een ruimtestation te repareren. 

Durf jij deze uitdaging aan? Kies jouw beleving en reserveer nu!

  • € 25,00 per persoon per spel
  • De games zijn geschikt voor iedereen vanaf 13 jaar en je speelt met 2 tot 4 personen tegelijk.
  • Je mag de games ook spelen als je niet op de camping verblijft.
  • Je dient 15 minuten voor speeltijd aanwezig te zijn voor de gamebriefing.
  • Je vindt de VR Escaperoom op het evenemententerrein in het centrum van de Julianahoeve.
  • De spellen worden alleen in het Engels en Duits aangeboden.

    logo-VR-escape BW

Wat is VR-Escape?

Een Virtual Reality (VR) escapegame is een groots, interactief avontuur dat je samen met je vrienden beleeft alsof jullie er echt zouden zijn. In deze virtuele wereld (waarin jullie elkaar kunnen zien en horen) komen jullie terecht op de meeste geweldige plekken en beleef je situaties die in het echte leven veel te gevaarlijk of gewoonweg onmogelijk zouden zijn. Als helden brengen jullie samen dit avontuur tot een goed einde!

Iedere speler krijgt z’n eigen professionele VR headset en twee controllers. Je blijft tijdens het spel in je eigen spelgebied. Je hoeft niet te lopen, je kunt jezelf teleporteren naar andere plekken. Je kunt dingen oppakken of weggooien, maar je kunt ook bijvoorbeeld ergens op klimmen of apparaten bedienen. Samen met je vrienden bepaal je de strategie in dit interactieve spel.