Alice in wonderland logo.jpg

Neem deel aan de maalstroom van gebeurtenissen en kruip in de huid van Alice! Duik in een wereld van echte magie! Je gaat de geheimen van de Hartenkoningin ontdekken, die de tijd van Wonderland heeft betoverd. Drink een krimpdrankje en volg het Witte Konijn door de verwrongen doolhoven van de wereld achter de spiegel, waar alles op zijn kop staat. Help de Hoedenmaker, die vastzit in de tijd, om de rotzooi op te ruimen op het waanzinnige theekransje. De Cheshire Cat leidt je door het betoverde struikgewas van Dark Forest. Red de feeën die het geheim van de boze koningin kennen door de tips van de wijze Rups te gebruiken. Vind een manier om langs de kaartwachters het kasteel vol lastige vallen binnen te sluipen om de Hartenkoningin te verslaan, de betovering van de grote klokkentoren op te heffen en Wonderland te redden.

Alice in wonderland.jpg

4 Pepers

Alice Trailer VR Escape Julianahoeve

Wat is VR-Escape?

Een Virtual Reality (VR) escapegame is een groots, interactief avontuur dat je samen met je vrienden beleeft alsof jullie er echt zouden zijn. In deze virtuele wereld (waarin jullie elkaar kunnen zien en horen) komen jullie terecht op de meeste geweldige plekken en beleef je situaties die in het echte leven veel te gevaarlijk of gewoonweg onmogelijk zouden zijn. Als helden brengen jullie samen dit avontuur tot een goed einde!

Iedere speler krijgt z’n eigen professionele VR headset en twee controllers. Je blijft tijdens het spel in je eigen spelgebied. Je hoeft niet te lopen, je kunt jezelf teleporteren naar andere plekken. Je kunt dingen oppakken of weggooien, maar je kunt ook bijvoorbeeld ergens op klimmen of apparaten bedienen. Samen met je vrienden bepaal je de strategie in dit interactieve spel.