Logo survival.jpg

Survival

Je was een onvergetelijke vakantiereis met je vrienden aan het plannen. Je had echter niet verwacht dat het een overlevingstocht zou worden. De bliksem sloeg in en het vliegtuig stortte neer naast een onbewoond eilandje in de Stille Oceaan. De zender in de cockpit werkt niet goed en je kunt hem niet afstemmen op de radiogolf die je nodig hebt om redding te vragen. Wie weet hoe lang je moet wachten tot het zoekteam je vindt... Ondertussen ben je geschokt, bang en lijdt je honger. Er zijn geen voorraden en er is niets dan wilde natuur om je heen. Het weer wordt slechter en je hebt een schuilplaats nodig. Gebruik je kritische denkvermogen om te overleven. Onderzoek wat er op het eiland te vinden is en hoe het je kan helpen om in leven te blijven.

Reserveer een VR Escape spel

Survival.jpg

4 Pepers

VR Escape - Survival

Wat is VR-Escape?

Een Virtual Reality (VR) escapegame is een groots, interactief avontuur dat je samen met je vrienden beleeft alsof jullie er echt zouden zijn. In deze virtuele wereld (waarin jullie elkaar kunnen zien en horen) komen jullie terecht op de meeste geweldige plekken en beleef je situaties die in het echte leven veel te gevaarlijk of gewoonweg onmogelijk zouden zijn. Als helden brengen jullie samen dit avontuur tot een goed einde!

Iedere speler krijgt z’n eigen professionele VR headset en twee controllers. Je blijft tijdens het spel in je eigen spelgebied. Je hoeft niet te lopen, je kunt jezelf teleporteren naar andere plekken. Je kunt dingen oppakken of weggooien, maar je kunt ook bijvoorbeeld ergens op klimmen of apparaten bedienen. Samen met je vrienden bepaal je de strategie in dit interactieve spel.