Cyberpunck logo.jpg

Het is het begin van de 22e eeuw. De maatschappij is ingestort doormiddel van snelle technologische vooruitgang. Mensen modificeren hun eigen lichaam op grote schaal. Bedrijven vechten met elkaar om gegevens, die het meest waardevolle goed op de markt zijn geworden. Jouw groep, bestaande uit cyborgs met speciale vaardigheden, heeft besloten om zeldzame gegevens te stelen uit de archieven van een invloedrijk bedrijf. Je moet ongemerkt het complex infiltreren en de archieven binnendringen om het stapelgeheugen te downloaden. Maar dat zal niet eenvoudig zijn.

Cyberpunkk.jpg

4 Pepers

VR Escape - Cyberpunk

Wat is VR-Escape?

Een Virtual Reality (VR) escapegame is een groots, interactief avontuur dat je samen met je vrienden beleeft alsof jullie er echt zouden zijn. In deze virtuele wereld (waarin jullie elkaar kunnen zien en horen) komen jullie terecht op de meeste geweldige plekken en beleef je situaties die in het echte leven veel te gevaarlijk of gewoonweg onmogelijk zouden zijn. Als helden brengen jullie samen dit avontuur tot een goed einde!

Iedere speler krijgt z’n eigen professionele VR headset en twee controllers. Je blijft tijdens het spel in je eigen spelgebied. Je hoeft niet te lopen, je kunt jezelf teleporteren naar andere plekken. Je kunt dingen oppakken of weggooien, maar je kunt ook bijvoorbeeld ergens op klimmen of apparaten bedienen. Samen met je vrienden bepaal je de strategie in dit interactieve spel.