Logo signal lost.png

De verbinding met het geheime onderzoeksstation "Asgard", dat in een baan om de aarde draait, is vijf uur geleden onverwacht weggevallen. Later verplaatste het station zich naar een vervagende baan. Het duurt nog maar een uur voordat "Asgard" de atmosfeer van onze planeet zal binnendringen. Als het station op Aarde valt, zal dat miljoenen slachtoffers eisen. Jij maakt deel uit van het noodteam dat de systemen van het station weer operationeel moet maken om de baan te corrigeren. Om dit mogelijk te maken, wordt jouw bewustzijn digitaal geïntegreerd in het experimentele model van ingenieursrobots, die nu gelukkig worden getest op een ander ruimtestation in de buurt. Wat zit er verborgen in het ruimtestation dat nu levenloos lijkt en waar is de bemanning verdwenen? Vind de antwoorden en repareer de hoofdcomputer aan boord om een ramp te voorkomen.

Signal lostt.jpg

5 Pepers

VR Escape - Signal lost

Wat is VR-Escape?

Een Virtual Reality (VR) escapegame is een groots, interactief avontuur dat je samen met je vrienden beleeft alsof jullie er echt zouden zijn. In deze virtuele wereld (waarin jullie elkaar kunnen zien en horen) komen jullie terecht op de meeste geweldige plekken en beleef je situaties die in het echte leven veel te gevaarlijk of gewoonweg onmogelijk zouden zijn. Als helden brengen jullie samen dit avontuur tot een goed einde!

Iedere speler krijgt z’n eigen professionele VR headset en twee controllers. Je blijft tijdens het spel in je eigen spelgebied. Je hoeft niet te lopen, je kunt jezelf teleporteren naar andere plekken. Je kunt dingen oppakken of weggooien, maar je kunt ook bijvoorbeeld ergens op klimmen of apparaten bedienen. Samen met je vrienden bepaal je de strategie in dit interactieve spel.