Logo sanctum.jpg

Een huis met een verstikkende sfeer... snel flikkerende lichten en intimiderende geluiden die uit de muren komen, hoewel er niemand binnen is. Spookachtig gefluister. Plotseling boos geschreeuw. Schaduwen bewegen in de duisternis. Een totale duisternis van het onbekende. Hoe dieper je graaft in het verhaal van The House, hoe meer The House je ziel binnendringt. De doden hebben de levenden nodig. Ze hebben jou nodig. Een mysterieuze en brute moord in een klein stadje schokte de lokale bevolking. Het gerucht gaat dat occultisten op een nacht de hele familie hebben vermoord en hun zielen hebben vervloekt, waardoor ze voor altijd gevangen zitten in de muren. Kun jij dit ingewikkelde mysterie oplossen? Ben jij er echt klaar voor om elke hoek van deze duistere en sombere plek te verkennen om de arme ongelukkige zielen van de familie te bevrijden? Denk lang en goed na. Als je faalt, zal The House je ziel voor altijd verslinden.

Sanctum.jpg

4 Pepers

Sanctum Halloween promotional Video

Wat is VR-Escape?

Een Virtual Reality (VR) escapegame is een groots, interactief avontuur dat je samen met je vrienden beleeft alsof jullie er echt zouden zijn. In deze virtuele wereld (waarin jullie elkaar kunnen zien en horen) komen jullie terecht op de meeste geweldige plekken en beleef je situaties die in het echte leven veel te gevaarlijk of gewoonweg onmogelijk zouden zijn. Als helden brengen jullie samen dit avontuur tot een goed einde!

Iedere speler krijgt z’n eigen professionele VR headset en twee controllers. Je blijft tijdens het spel in je eigen spelgebied. Je hoeft niet te lopen, je kunt jezelf teleporteren naar andere plekken. Je kunt dingen oppakken of weggooien, maar je kunt ook bijvoorbeeld ergens op klimmen of apparaten bedienen. Samen met je vrienden bepaal je de strategie in dit interactieve spel.