Screenshot_2.jpg

VR Escape - Christmas

Kerstmis wordt bedreigd! De Kerstman is vast komen te zitten in een sneeuwstorm, hij is alle cadeautjes kwijt en kan de weg naar huis niet meer vinden. Alleen jij kunt Kerstmis redden.

Om de Kerstman te helpen zijn huis te vinden, moet je de lichtjes van de grootste kerstboom in het bos aansteken. Maar voordat je dat doet, moet je eerst naar de plek waar de Kerstman woont op de Noordpool om alles weer in orde te maken. Zoek uit waarom de magische elfen weigeren te werken en de cadeautjes niet bij de kinderen komen.

Haast je om de eerste kerstboom weer tot leven te wekken, samen met de beste rendieren van de Kerstman!

Reserveer een VR Escape spel

Vr Escaperoom - Christmas

Wat is VR-Escape?

Een Virtual Reality (VR) escapegame is een groots, interactief avontuur dat je samen met je vrienden beleeft alsof jullie er echt zouden zijn. In deze virtuele wereld (waarin jullie elkaar kunnen zien en horen) komen jullie terecht op de meeste geweldige plekken en beleef je situaties die in het echte leven veel te gevaarlijk of gewoonweg onmogelijk zouden zijn. Als helden brengen jullie samen dit avontuur tot een goed einde!

Iedere speler krijgt z’n eigen professionele VR headset en twee controllers. Je blijft tijdens het spel in je eigen spelgebied. Je hoeft niet te lopen, je kunt jezelf teleporteren naar andere plekken. Je kunt dingen oppakken of weggooien, maar je kunt ook bijvoorbeeld ergens op klimmen of apparaten bedienen. Samen met je vrienden bepaal je de strategie in dit interactieve spel.