Screenshot_Firefighter_FINAL.png

Save Notre-Dame on Fire

Vlammen overspoelen de Notre-Dame.
De complete brandweer eenheid van Parijs staat klaar op locatie en heeft jullie hulp heel hard nodig! Dit beloofd een heroïsche reddingsactie te worden van de kathedraal en haar kostbaarste schat: De Doornenkroon.

EEN VIRTUAL REALITY ESCAPE AVONTUUR OVER DE HISTORISCHE REDDING VAN DE NOTRE-DAME
Gebaseerd op de film “Notre-Dame on Fire” van Jean-Jaques Annaud en een hulde aan de brandweer van Parijs die ook hebben geholpen aan het maken van deze onvergetelijke en meeslepende VR Escape Avontuur / VR Reddingsactie.
Wil jij weten hoe het voelt om onderdeel te zijn van de brandweer? Ervaar dit tijdens Save Notre-Dame on Fire!
Ubisoft Escape Games zijn geen traditionele videogames. Het zijn levensgrote avonturen die jullie samen zullen ervaren alsof je er echt bij bent.

In een team van 2 spelers worden jullie de helden van een epische film. Beleef deze historische gebeurtenis in de Notre-Dame on Fire zoals je nog nooit eerder heb kunnen beleven. Mis het niet!

Reserveer een VR Escape spel

Screenshot_BEA-FINAL.png

Omschrijving

vb3 losse elementen escaperoom notre dam

Wat is VR-Escape?

Een Virtual Reality (VR) escapegame is een groots, interactief avontuur dat je samen met je vrienden beleeft alsof jullie er echt zouden zijn. In deze virtuele wereld (waarin jullie elkaar kunnen zien en horen) komen jullie terecht op de meeste geweldige plekken en beleef je situaties die in het echte leven veel te gevaarlijk of gewoonweg onmogelijk zouden zijn. Als helden brengen jullie samen dit avontuur tot een goed einde!

Iedere speler krijgt z’n eigen professionele VR headset en twee controllers. Je blijft tijdens het spel in je eigen spelgebied. Je hoeft niet te lopen, je kunt jezelf teleporteren naar andere plekken. Je kunt dingen oppakken of weggooien, maar je kunt ook bijvoorbeeld ergens op klimmen of apparaten bedienen. Samen met je vrienden bepaal je de strategie in dit interactieve spel.

The Notre Dam on Fire