(c)_HUXLEYVR_HUX1-2.png

VR Escape - Huxely

De wereld, zoals je die kent, is verdwenen. De mensheid werd vervangen door machines. Wat ooit groen was, is nu vernietigd. Jullie zijn de laatste overgebleven overlevenden, met één missie: HUXLEY helpen. Met je eerste stap in de virtual reality heb je 44 minuten om de apocalyps om te keren.

Alles wat je nodig hebt om te slagen, vind je binnen je team: adrenaline, een vechtlust en een verlangen om te winnen. Heb jij het in je om de wereld te redden? Nou, waar wacht je nog op? De klok tikt door!

Reserveer een VR Escape spel

(c)_HUXLEYVR_HUX1-4.png

Omgschrijving

vb3 losse elementen escaperoom Huxely

Huxely Trailer VR Escape Julianahoeve

Wat is VR-Escape?

Een Virtual Reality (VR) escapegame is een groots, interactief avontuur dat je samen met je vrienden beleeft alsof jullie er echt zouden zijn. In deze virtuele wereld (waarin jullie elkaar kunnen zien en horen) komen jullie terecht op de meeste geweldige plekken en beleef je situaties die in het echte leven veel te gevaarlijk of gewoonweg onmogelijk zouden zijn. Als helden brengen jullie samen dit avontuur tot een goed einde!

Iedere speler krijgt z’n eigen professionele VR headset en twee controllers. Je blijft tijdens het spel in je eigen spelgebied. Je hoeft niet te lopen, je kunt jezelf teleporteren naar andere plekken. Je kunt dingen oppakken of weggooien, maar je kunt ook bijvoorbeeld ergens op klimmen of apparaten bedienen. Samen met je vrienden bepaal je de strategie in dit interactieve spel.