Dark_Corridor.jpg

VR Escape - Escape The Lost Pyramid

Februari 1928. Een expeditie onder leiding van Sir Beldon Frye is ergens op het Sinaï-schiereiland verschrikkelijk misgegaan. Vier onderzoekers en een dozijn aan lokale gidsen gingen op zoek naar de Lost Pyramid of Nebka, of beter gezegd “iets” dat daar had moeten zijn. Echter zijn ze spoorloos verdwenen...

Stap in de schoenen van de verdwenen onderzoekers door gebruik te maken van een virtuele simulatie van de “Pyramid of Nebka” gereconstrueerd uit het DNA-geheugen van Sir Beldon Frye en zijn onderzoeksteam. Zoek uit wat er gebeurd is met het verloren team, en nog belangrijker.... wat zochten ze precies?

Reserveer een VR Escape spel

Game_Lobby.jpg

Omschrijving

Escape the lost pyramid elementen escape room

Escape the lost pyramid Trailer VR Escape Julianahoeve

Wat is VR-Escape?

Een Virtual Reality (VR) escapegame is een groots, interactief avontuur dat je samen met je vrienden beleeft alsof jullie er echt zouden zijn. In deze virtuele wereld (waarin jullie elkaar kunnen zien en horen) komen jullie terecht op de meeste geweldige plekken en beleef je situaties die in het echte leven veel te gevaarlijk of gewoonweg onmogelijk zouden zijn. Als helden brengen jullie samen dit avontuur tot een goed einde!

Iedere speler krijgt z’n eigen professionele VR headset en twee controllers. Je blijft tijdens het spel in je eigen spelgebied. Je hoeft niet te lopen, je kunt jezelf teleporteren naar andere plekken. Je kunt dingen oppakken of weggooien, maar je kunt ook bijvoorbeeld ergens op klimmen of apparaten bedienen. Samen met je vrienden bepaal je de strategie in dit interactieve spel.