BeyondMedusaGate_Greece.png

VR Escape - Beyond Medusa's Gate

Deze bekroonde escape ervaring speelt zich af in de mythische wereld van het oude Griekenland.  Beleef levensechte avonturen die in het echte leven te gevaarlijk of gewoonweg onmogelijk zijn. Griekenland, 445 jaar voor Christus. In de tijd van welbespraakte filosofen, meedogenloze goden en onheilspellende orakels. Ergens op het schiereiland van de Peloponnesos, in een uitgestrekte Egeïsche kustgrot, is een oud artefact verborgen. Zou dat het legendarische schip van de Argonauten kunnen zijn? Met behulp van de modernste virtuele technieken wordt jij met je team teruggestuurd naar het mysterieuze  Griekenland van eeuwen geleden. Zoek het schip en loods het naar veilige wateren!

Reserveer een VR Escape spel

BeyondMedusaGate_Lobby.png

Omschrijving

vb3 losse elementen escaperoom Medusa's gate

UBISOFT ESCAPE GAMES | BEYOND MEDUSA'S GATE - TEASER

Wat is VR-Escape?

Een Virtual Reality (VR) escapegame is een groots, interactief avontuur dat je samen met je vrienden beleeft alsof jullie er echt zouden zijn. In deze virtuele wereld (waarin jullie elkaar kunnen zien en horen) komen jullie terecht op de meeste geweldige plekken en beleef je situaties die in het echte leven veel te gevaarlijk of gewoonweg onmogelijk zouden zijn. Als helden brengen jullie samen dit avontuur tot een goed einde!

Iedere speler krijgt z’n eigen professionele VR headset en twee controllers. Je blijft tijdens het spel in je eigen spelgebied. Je hoeft niet te lopen, je kunt jezelf teleporteren naar andere plekken. Je kunt dingen oppakken of weggooien, maar je kunt ook bijvoorbeeld ergens op klimmen of apparaten bedienen. Samen met je vrienden bepaal je de strategie in dit interactieve spel.