LuxecomfortXLzeemeeuwJH_28.jpg

Kamperen in het voorjaar

Je kunt uiteraard ook gezellig komen kamperen in het voorjaar, want het voorjaar leent zicht prima om er even tussenuit te gaan. We hebben diverse kampeer- en camper plaatsen beschikbaar. Wil je je eigen sanitair op vakantie? Dat kan! Al onze luxe comfortplaatsen hebben eigen verwarmde sanitaire voorzieningen én bij de super de luxe comfortplaats heb je zelfs een ligbad!

Boek hier je kampeerplaats

Voorjaarsvakantie in Renesse Julianahoeve

Verblijf in het voorjaar

Samen- of met het hele gezin er in het voorjaar even tussenuit. Een hele week, een weekendje weg of een midweek. Het is alleen al fijn om even in een andere omgeving dan thuis te zijn. In een van onze comfortabele accommodaties kun je onbezorgd genieten met elkaar. Overnacht in een stoere Zanzi tent of boek een van de heerlijke chalets of luxe lodges.

Boek je accommodaties

Eb & Vloed mei 2021-24.jpg

Er even samen tussenuit 

Heerlijk toch, vakantie? Even geen calls of lessen geven tussen de bedrijven door, maar samen genieten van elkaar en van de prachtige omgeving welke Zeeland te bieden heeft. Schijnt het zonnetje tijdens je vakantie? Pak je zonnebril en kom borrelen op het terras van Eb & Vloed of Strandpaviljoen ZuidZuidWest.  Ze hebben een heerlijke borrelplank op het menu staan welke je zeker weten wilt proeven! Of haal een lekkere maaltijd af bij Foodcourt 42, kies voor verse pizza’s, frites, (vis) en snacks.

Eb & Vloed Foodcourt 42 ZuidZuidWest

Julianahoeve september 2020-30.jpg

Vier het voorjaar in 2024

Tijdens het voorjaar hoeven de kids zich niet te vervelen. Kom baantjes zwemmen in het zwembad! Of meld je aan voor een van de leuke activiteiten, georganiseerd door het entertainmentteam.

Bekijk hier alvast het entertainmentprogramma.

Bekijk het programma

Voorzomeren doe je in Renesse bij de Julianahoeve