Comfort super de luxe.jpg

Kamperen in het voorjaar

Je kunt uiteraard ook gezellig komen kamperen in het voorjaar, want het voorjaar leent zicht prima om er even tussenuit te gaan. We hebben diverse kampeer- en camper plaatsen beschikbaar. Wil je eigen sanitair op vakantie? Dat kan! Al onze luxe comfortplaatsen hebben eigen verwarmde sanitaire voorzieningen én bij de super de luxe comfortplaats heb je zelfs een ligbad! Ideaal om even op te warmen na een lange strandwandeling.

Kampeerplaatsen

Verblijf in het voorjaar - Zanzi tent 6 p

Verblijf in het voorjaar

Samen- of met het hele gezin er in het voorjaar er even tussenuit. Even een andere omgeving dan thuis. In een van onze comfortabele (verwarmde) accommodaties kun je onbezorgd genieten van elkaar. Overnacht in een stoere Zanzi tent of boek een van de heerlijke chalets of luxe lodges.

Accommodaties

Eb & Vloed_-89.jpg

Er even samen tussenuit 

Even een andere omgeving, even geen calls of lessen geven tussen de bedrijven door, maar samen genieten van elkaar en van de prachtige omgeving. Geen zin om te koken? Ook staan onze chefs hier graag voor je klaar. Geniet van de lekkere to-GO gerechten van Eb & Vloed. Of kies voor verse pizza’s, frites, (vis) snacks en heerlijke belegde broodjes to-GO van Foodcourt42.

Eb & Vloed Foodcourt 42

Julianahoeve Mascottes.jpg

Vier het voorjaar in 2021

Tijdens de voorjaarsvakantie hebben we, ondanks alles, toch een leuk coronaproof programma op weten te stellen. Hierdoor hoeven de kids zich geen moment te vervelen. 

Kijk hier wat het animatieprogramma is in het voorjaar.

Bekijk het programma