Winter kind.jpg

Wat is er in de winter te doen bij Julianahoeve?

Als je komt winterkamperen in Zeeland bij Camping & Beachresort Julianahoeve hoef je je niet te vervelen. In de herfst is de camping in Halloween sfeer en is er een uitgebreid animatieprogramma met shows, speurtochten, een haunted house en lasergamen.

Tijdens kerst verandert de camping in winterwonderland. De aankleding van de camping is volledig in kerstsfeer en ook het animatieprogramma heeft een kerstthema. Geniet van een heus kerstdiner in het restaurant en bezoek een voorstelling met livemuziek. Met oud en nieuw kan je een bezoek brengen aan de Sylvesterparty en samen het nieuwe jaar inluiden.

Ook voor en na de feestdagen is er genoeg te doen op de camping. Zo is het zwembad in de herfst open (het zwembad is gesloten tussen 10 januari 2021 en 11 maart 2021 voor werkzaamheden). Verder is er altijd animatie op de camping en is de horeca het hele jaar door geopend.

Winter strand schouwen duiveland jpg

Ontdek winterkamperen in Nederland en geniet!

Ook in de omgeving van de camping is genoeg te doen als je komt winterkamperen. Maak bijvoorbeeld een herfstwandeling op het strand met als afsluiting een stuk appeltaart of bezoek de kerstmarkt en schaatsbaan in Zierikzee voor het echte kerstgevoel.

In Renesse kan je in de winter ook heerlijk rondstruinen langs kerststalletjes in de gezellig verlichte straten. Neem plaats op een verwarmd terras met een heerlijk dekentje over je benen en geniet van een kop koffie of warme chocolademelk.

Boek je verblijf bij Camping & Beachresort Julianahoeve en kom winterkamperen in Zeeland!

Kampeerplaatsen Accommodaties