Verkoop van je caravan

De afgelopen jaren heeft iedereen wel gemerkt dat de interesse in Camping & Beachresort Julianahoeve nog steeds bijzonder hoog is, en in het afgelopen jaar lijkt het alléén maar meer te zijn geworden. Niet alleen voor de kampeerplaatsen en verhuurchalets maar ook zeker voor onze jaarplaatsen.

Lege plaatsen zijn er niet maar de stacaravans welke aangeboden worden voor de verkoop, vinden vaak in relatief korte tijd een nieuwe eigenaar.

Op dit moment zoeken steeds meer families een eigen stekje en hierdoor is er een lijst met geïnteresseerden ontstaan waardoor wij besloten hebben om geen caravans meer op onze website te plaatsen. Zoals u ongetwijfeld weet hebben wij bepaalde regels op de camping opgesteld voor de eigenaren die besluiten om de caravan te gaan verkopen, hieronder hebben wij deze nog even voor u op een rijtje gezet:

  • Voordat u de caravan te koop aanbied aan derden, en dat betekent ook vóórdat u het online of via Facebook aanbied, dient u eerst een afspraak met ons te maken om de betreffende caravan te beoordelen.
  • Indien blijkt dat er op de plaats nog zaken niet volgens de regels zijn dan dient u deze als eigenaar eerst aan te passen, wij maken hierop geen uitzonderingen meer.
  • Mocht de caravan ouder zijn dan 10 jaar dan dient er een kwaliteitscheck uitgevoerd te worden om na te gaan of alle installatie zoals elektra en gas nog voldoen aan de eisen.
  • Wanneer de caravan verkocht mag worden zullen wij in overleg de prijs samenstellen. Mocht ons beeld van deze prijs en dat van u dusdanig uit elkaar liggen dan zullen wij een taxatie aanvragen door een objectief bureau om de daadwerkelijk prijs vast te stellen zodat er achteraf geen discussie kan ontstaan en er een reële prijs vastgesteld kan worden.
  • Het kan zijn dat wij u mededelen dat de caravan te oud is voor de verkoop en dat dit inhoud dat u de plaats leeg dient op te leveren. Wij zullen dan samen overleggen hoe dit verder af te handelen.
  • Wij verwijzen u voor alle duidelijkheid nog naar ons reglement klik hier