Shows & Entertainment

Cosmo 1.jpg

Julianahoeve & Cosmo Hospitality

Bij Camping Julianahoeve staat kwaliteit hoog in het vaandel als het gaat om het entertainmentprogramma, daarom stellen wij hoge eisen aan al het entertainment personeel. Dagelijks zorgen we er met z'n allen voor dat deze kwaliteit gewaarborgd blijft. De werknemers en de studenten worden intern opgeleid, krijgen de beste begeleiding en onverdeelde aandacht om zo het uiterste uit zichzelf te kunnen halen! 

Hiervoor werken wij al meer dan 5 jaar samen met Cosmo! Een entertainmentorganisatie welke voor ons de volledige werving, selectie en begeleiding regelt!

Je zult dus voor alle toeristische stages die onder het dossier Travel Leisure & Hospitality vallen bij Cosmo moeten solliciteren!

Voor de opleidingen Acteur, Dans en Musical kun je wél direct via ons contact opnemen!

Solliciteer bij Cosmo Solliciteer bij Julianahoeve

Selectie, training en plaatsing

Cosmo regelt de selectie, training en plaatsing voor Camping Julianahoeve. Het wil dus niet zeggen dat je bij ons wordt geplaatst wanneer je bij Cosmo solliciteert. Daarnaast is de selectie erg streng. Wij geven geen uitsluitsel, of doen uitspraken over de selectie van Cosmo.

Natuurlijk kun je altijd kijken op www.wearecosmo.com voor meer informatie of contact opnemen met de recruiters via info@wearecosmo.com

Let me entertain YOU.......

Dit is entertainment volgens het Julianahoeve niveau!

schutting.jpg