waterhoen_nieuw_7_verkleind.jpg

Kamperen aan de kust

Een paar dagen kamperen in juni? Wat een goed idee! Kom een (korte) vakantie vieren in Renesse! We hebben meerdere (ruime) kampeer- en camperplaatsen beschikbaar. Wil je meer privé en luxe? Dat kan! Er zijn ook luxe comfortplaatsen met eigen sanitaire voorzieningen én zelfs kampeerplaatsen met een ligbad! Hoe fijn is dat?

Kamperen

Zeester terras (2) verkleind.jpg

Verblijf in een accommodatie

Wil je graag in de voorzomer kamperen, maar dan met de luxe van thuis? Boek dan één van onze mooie verhuuraccommodaties. Er is een hoop om uit te kiezen. Ga voor een stoere Zanzi tent, luxe Zeester lodge of een comfortabele chalet. Kijk snel naar de mogelijkheden!

Verhuuraccommodaties

Bourgondisch genieten aan zee

Kom volledig tot rust in Zeeland. Hier kun je op en top ontspannen. In de voorzomer is het heerlijk om op het terras te zitten. Lekker lang genieten van de zon! Op het terras van Eb & Vloed of ZuidZuidWest zit je garandeert goed! Tip: bestel een heerlijke borrelplank! 

Geen zin om te koken? Dat hoeft ook niet! Bestel iets bij Foodcourt 42! Hier heb je de lekkerste broodjes, pizza's en frites. En trakteer jezelf op een verkoelend ijsje als toetje. Heb je kleine boodschappen nodig? Ga dan naar onze supermarkt op de camping. 

Julianahoeve Mascottes.jpg

Vermaak op de camping

Ook in de voorzomer valt er genoeg te beleven op de camping! Er is volop entertainment en vertier! Klauteren in de speeltuin, spetteren in het zwembad of mooie knutselwerkjes maken: de kids gaan zich hier niet vervelen. Wie weet ontmoet je wel onze mascotte Juultje de Kreeft!

Bekijk hier onze fantastische entertainmentprogramma en vergeet je niet aan te melden voor de activiteiten.

Entertainmentprogramma

Voorzomeren doe je in Renesse bij de Julianahoeve