Theater opstelling 6.jpg

Vergaderzalen bij Julianahoeve

Het theater @ Julianahoeve is geschikt voor het houden van vergaderingen, teambuilding activiteiten en feestavonden tot 150 personen. De bar is op verzoek geopend en vanuit de naastgelegen Foodcourt42 kunnen onze medewerkers een heerlijke lunch of andere gerechten serveren.

Bij Brasserie Eb & Vloed kun je uitstekend eten en lekker blijven loungen. Hier is ook een vergaderzaal waar je met 16 personen kunt vergaderen of dineren.

ZZW10.jpg

Unieke vergaderlocatie

Unieke vergaderlocatie gezocht? Wat dacht je van een bijzondere locatie aan zee!? Camping en Beachresort Julianahoeve ligt op 300 meter van het strand, dus het is zeker leuk om dit te betrekken bij de vergadering. Ga er even tussen uit voor een lunch of diner bij Strandpaviljoen ZuidZuidWest of kom uitwaaien tijdens een strandwandeling.

Na een lange vergadering aan zee kun je ook een unieke teambuilding activiteit doen. Denk aan lasergamen, een workshop boogschieten of heerlijk ontspannen in het binnenzwembad en de wellness!

Zeemeeuw overzicht.jpg

Vergaderen en overnachten

Na een succesvolle vergaderdag blijven overnachten? Bij Camping & Beachresort Julianahoeve vind je alles onder één dak. Het is dé vergaderlocatie met overnachtingsmogelijkheden in Zeeland. De deelnemers overnachten niet in een standaard hotelkamer, maar wanen zich in een prachtig chalet!

Ontdek verhuuraccommodaties

Neem contact met ons op voor meer informatie over onze unieke vergaderlocatie. We helpen je graag verder!

Velden met een * zijn verplichte velden.

Ik ben op de hoogte van de inhoud van de Privacy Policy en geef hierbij toestemming voor het gebruik van mijn persoonsgegevens om contact met mij op te nemen over mijn vraag of opmerking.