Uitwaaien aan Zee in renesse camping Julianahoeve

Breng bij Camping Julianahoeve de wintervakantie door

Kom in de winter naar de Julianahoeve en geniet van de rust en de prachtige natuur welke Zeeland rijk is. Ga een weekendje weg met het hele gezin of vier de feestdagen op de camping in een gezellige verhuuraccommodatie.

In alle luxe overnachten aan zee? Dat kan! Kies dan voor een bungalow of chalet. Of kom je liever met je tent, caravan of camper kies dan voor één van de ruime kampeerplekken. Onze sanitair gebouwen zijn geheel verwarmd zodat je je geen zorgen hoeft te maken dat je tijdens het douchen in de kou staat. 

Camping Julianahoeve in Renesse ZeelandJulianahoeve - deel twee-48.jpg

Wat te doen tijdens de wintervakantie 2021?

Ook tijdens de winterperiode is er genoeg te beleven in Zeeland. In Renesse kan je in de winter heerlijk rondstruinen langs kerststalletjes in de gezellig verlichte straten. Maak een mooie wandeling door het bos of over het strand. Kom na de wandeling bij onder het genot van een warme chocomelk met een heerlijke dot slagroom bij Eb & Vloed. Terwijl de kinderen lekker binnenspelen in Atlantica of het theater. Ultiem genieten toch?! Tijdens kerst verandert de camping in winterwonderland. De aankleding van de camping is volledig in kerstsfeer en ook het animatieprogramma heeft een kerstthema. Er komt zelfs van 24 december 2021 tot 9 januari 2022 een schaatsbaan op het plein!