Uitwaaien aan Zee in renesse camping Julianahoeve

Breng bij Camping Julianahoeve de wintervakantie door

Kom in de winter naar Camping & Beachresort Julianahoeve en geniet van de rust en de prachtige natuur welke Zeeland rijk is. Ga een weekendje weg met het hele gezin of vier de feestdagen op de camping in een gezellige verhuuraccommodatie.

In alle luxe overnachten aan zee? Dat kan! Kies dan voor een bungalow of chalet. Of kom je liever met je tent, caravan of camper? Kies dan voor één van de ruime kampeerplekken. Onze sanitairgebouwen zijn geheel verwarmd zodat je je geen zorgen hoeft te maken dat je tijdens het douchen in de kou staat. 

Camping Julianahoeve in Renesse ZeelandJulianahoeve - deel twee-48.jpg

Wat te doen tijdens de wintervakantie 2024?

Ook tijdens de winterperiode is er genoeg te beleven in Zeeland. Renesse veranderd in een Winterdorp waar je heerlijk kunt rondstruinen langs kerststalletjes in de gezellig verlichte straten. Of maak een mooie wandeling door het bos of over het strand. Kom na de wandeling bij onder het genot van een warme chocomelk met een heerlijke dot slagroom bij Eb & Vloed. Terwijl de kinderen lekker binnenspelen in Atlantica of het theater. Ultiem genieten toch?! Tijdens kerst verandert de camping in Winter Wonderland. De aankleding van de camping is volledig in kerstsfeer en ook het entertainmentprogramma heeft een winterthema.

Alle faciliteiten

Juultje type 3 sneeuw.jpg

Camping in de winter open

Camping & Beachresort Julianahoeve is het hele jaar open en maakt jouw winterse verblijf een stukje warmer. Geniet van de natuur en de frisse buitenlucht, en warm daarna lekker op bij de open haard van Strandpaviljoen ZuidZuidWest. Of werk samen om te ontsnappen bij de VR Escape en eindig de dag met een heerlijke maaltijd bij Restaurant Eb & Vloed.

Bekijk hier de accommodaties van Camping & Beachresort Julianahoeve en kom de wintervakantie in Zeeland vieren!

Accommodaties