In de winter op vakantie in Renesse

Toe aan een ultieme relax vakantie in eigen land? Daar is Camping & Beachresort Julianahoeve in Renesse de perfecte plek voor!

Jouw wintervakantie heerlijk ontspannen in de wellness van de camping terwijl de kinderen zwemmen in Juultjes zwemparadijs. Ultiem genieten toch?! Dat kan bij de Julianhoeve, want de camping is namelijk in de wintermaanden geopend! Met uitzondering van 4 januari tot en met 12 februari 2021.

Zeeland is de perfecte locatie om helemaal tot rust te komen in de wintermaanden. Ontsnap van de drukte en boek nu je verblijf.

Onverwachts iets tussen gekomen? Geen zorgen, je mag tot 7 dagen voor aankomst jullie vakantie omboeken naar een andere periode in 2020 of 2021. Bekijk hier de voorwaarden.

Boek hier je kampeerplek   Boek hier je accomodatie   

Winter kind.jpg

Breng bij Camping Julianahoeve de wintervakantie door

Kom in de winter naar de Julianahoeve en geniet van de rust en de prachtige natuur welke Zeeland rijk is. Ga een weekendje weg met het hele gezin of boek een vakantie tijdens de winter.

In alle luxe overnachten aan zee? Dat kan! Kies dan voor een bungalow of chalet. Of kom je liever met je tent, caravan of camper kies dan voor één van de ruime kampeerplekken. Onze sanitair gebouwen zijn geheel verwarmd zodat je je geen zorgen hoeft te maken dat je tijdens het douchen in de kou staat. 

Maak een wandeling door het bos en ontdek de mooie omgeving van Zeeland

Ook tijdens de winterperiode is er genoeg te beleven in Zeeland.  Maak een mooie wandeling door het bos of over het strand. Kom na de wandeling bij onder het genot van een warme chocomelk met een heerlijke dot slagroom bij Eb & Vloed. Terwijl de kinderen lekker binnenspelen in  Atlantica of het theater. Ultiem genieten toch?!