VR Escape Julianahoeve 2022 (5).jpg

Dé leuke teamuitjes outdoor of indoor

Camping & Beachresort Julianahoeve heeft een uniek aanbod aan leuke teamuitjes. De teambuilding activiteiten zijn allemaal anders en daarom oh zó leuk! Na een lange vergadering aan zee kun je jouw collega’s toch een leuke dag bezorgen, waarmee je ook nog eens resultaat op de werkvloer boekt.

Ontdek de leukste teamuitjes outdoor of indoor. Boek bijvoorbeeld een laser-game battle in het bos van de camping en daag je collega’s uit om te kijken welk team het sterkst is. Of test eens uit hoe goed je bent met pijl & boog tijdens een workshop boogschieten! Of ga het avontuur aan en ontdek samen met je collega’s de wereld van de VR. Je speelt een VR escape room in teams van 4. Hierna geef je de VR bril door aan je collega’s die met een drankje aan de bar alvast hun tactieken aan het bespreken zijn. Het team kan uiteraard ook gebruik maken van het binnenzwembad en de wellness.

over-banner.jpg

Bedrijfsuitje aan het strand

Wist je dat Camping & Beachresort Julianahoeve op 300 van het strand ligt?Voor een bedrijfsuitje aan het strand ben je hier dus aan het juiste adres. Kom inspirerend vergaderen aan zee, ga na of tijdens de teamdag er even tussen uit voor een lunch of diner bij Strandpaviljoen ZuidZuidWest of kom uitwaaien tijdens een strandwandeling.Voor het organiseren van teambuilding activiteiten kan worden samengewerkt met een bureau naar keuze, zoals Zeeland Buitenland of Zeeuwse Gasten.

Zeemeeuw overzicht.jpg

Een origineel teamuitje hoeft niet om 5 uur afgelopen te zijn

Een bedrijfsuitje hoeft niet van 9 tot 5 te duren. Maak er een origineel teamuitje van! Blijf bijvoorbeeld (h)eerlijk eten! Bij Foodcourt42 en Brasserie Eb & Vloed kun je naast een lunch ook genieten van een diner. Of blijf na de dag even lekker loungen. Ook is het mogelijk om na een succesvolle teambuilding te blijven overnachten. De deelnemers overnachten niet in een standaard hotelkamer, maar wanen zich in een prachtig chalet!

Alle verhuuraccommodaties

Neem contact met ons op voor meer informatie over onze teambuilding uitjes. We helpen je graag verder!

Velden met een * zijn verplichte velden.

Ik ben op de hoogte van de inhoud van de Privacy Policy en geef hierbij toestemming voor het gebruik van mijn persoonsgegevens om contact met mij op te nemen over mijn vraag of opmerking.