Sinterklaasweekend bij Camping Julianahoeve

Reserveer jullie verblijf voor een gezellig weekendje weg

Kom kamperen tijdens het Sinterklaasweekend of verblijf tijdens dit familiefeest in een luxe verhuuraccommodatie. Reserveer nu je kampeerplaats of accommodatie.

Kampeerplaats of Accommodatie

Strand herfst (2).jpg

Wat te doen tijdens Sinterklaas op de camping?

Buiten pakjesavond, valt er nog meer te doen tijdens Sinterklaas op de camping. Zo is het zwembad geopend, zodat je lekker met het gezin kan komen dobberen. En terwijl de kinderen van de glijbaan glijden, kun jij lekker ontspannen in de wellness! Kom lekker tot rust in de sauna of bubbel lekker weg in het bubbelbad.

Een lange strandwandeling maken is een aanrader! De Sint komt elk jaar met zijn stoomboot en alle pieten naar Nederland. Van Spanje tot Nederland varen ze samen over zee om alle brave kinderen in ons land te voorzien van cadeautjes. Het is dan ook tof dat je vanuit de camping zo het strand op loopt. Misschien spotten jullie tijdens de strandwandeling zelf nog wel een paar zeehondjes!

Sinterklaasweekend Camping Julianahoeve.png

Extra genieten tijdens Sinterklaas

Maak het weekend extra lekker. Bij Foodcourt42 kun je terecht voor lekkere pizzas, burgers en friet of ga uitgebreid eten bij restaurant Eb & Vloed of bij Strandpaviljoen ZuidZuidWest.

Reserveer een luxe chalet met centrale verwarming of een plaats met privésanitair én vloerverwarming en geniet tijdens het Sinterklaasweekend op de Julianahoeve.
Het zwembad en de welness zijn ook geopend. 

Kamperen  Huren

Proef de Sinterklaas sfeer