Sinterklaasweekend bij Camping Julianahoeve

Reserveer jullie verblijf voor een gezellig weekendje weg

Kom kamperen tijdens het Sinterklaasweekend of verblijf tijdens dit familiefeest in een luxe verhuuraccommodatie. Reserveer nu je kampeerplaats of accommodatie en laat ons voor 1 december weten of de Pieten tijdens jullie verblijf de pakjes mogen bezorgen. Na aankomst leveren jullie de pakjes in bij de receptie (in het diepste geheim…) en zorgen de Pieten er voor dat ze ’s avonds op het afgesproken tijdstip bij de accommodatie of de caravan bezorgd worden.

Kampeerplaats of Accommodatie

Uiteraard kunnen de families die een jaarplaats hebben, ook gebruik maken van de kado-service!

Strand herfst (2).jpg

Wat te doen tijdens Sinterklaas op de camping?

Buiten pakjesavond, valt er nog meer te doen tijdens Sinterklaas op de camping. Zo is het zwembad geopend, zodat je lekker met het gezin kan komen dobberen. En terwijl de kinderen van de glijbaan glijden, kun jij lekker ontspannen in de wellness! Kom lekker tot rust in de sauna of bubbel lekker weg in het bubbelbad. Dat klinkt toch heerlijk?

Een lange strandwandeling maken is een aanrader! De Sint komt elk jaar met zijn stoomboot en alle pieten naar Nederland. Van Spanje tot Nederland varen ze samen over zee om alle brave kinderen in ons land te voorzien van cadeautjes. Het is dan ook tof dat je vanuit de camping zo het strand op loopt om de kids te beeld te geven van hoe dit in zijn werking gaat. Misschien spotten jullie tijdens de strandwandeling zelf nog wel een paar zeehondjes!

Maak het weekend extra lekker met de horeca service van Foodcourt42 en restaurant Eb & Vloed. Op bestelling kunnen jullie genieten van verse broodjes bij het ontbijt, heerlijke gerechten en lekkere borrelhapjes! Zelf afhalen of laten bezorgen: het kan allemaal.

Profiteer van de late check-out op zondag. Zo heb je alle tijd om alle pakjes en vakantiespulletjes in te pakken en het weekend rustig af te sluiten. Een heerlijke "Lazy Sunday".

Veelgestelde vragen over kinder activiteiten

Is er live muziek & entertainment op de camping deze zomer?

De muziekavonden met live entertainment mogen tot tenminste 13 augustus helaas niet georganiseerd worden, vanwege aangescherpte COVID maatregelen.
De musicals en bingo avonden gaan wel door, rekening houdend met de 1,5 meter afstandsregel.

Kunnen de kinderen wel gebruik maken van de speeltuinen?

Jazeker, de speeltuinen zijn geopend voor kinderen tot 18 jaar.


Welke attracties zijn er in de omgeving? 🎡

Breng een bezoek aan Delta park Neeltje Jans, Klimbos Westenschouwen, Zeehonden opvang Aseal of Speelboerderij 't Klok'uus