Juultje type 3 sneeuw.jpg

Reserveer jullie verblijf voor een Sinterklaas weekend weg

Kom kamperen tijdens het lange Sinterklaasweekend of verblijf tijdens dit familiefeest in een luxe verhuuraccommodatie. Reserveer nu je kampeerplaats of accommodatie.

Kampeerplaats of Accommodatie

Strand herfst (2).jpg

Wat te doen tijdens Sinterklaas op de camping?

Een lange strandwandeling maken is een aanrader! De Sint komt elk jaar met zijn stoomboot en alle pieten naar Nederland. Van Spanje tot Nederland varen ze samen over zee om alle brave kinderen in ons land te voorzien van cadeautjes. Het is dan ook tof dat je vanuit de camping zo het strand op loopt. Misschien spotten jullie tijdens de strandwandeling zelf nog wel een paar zeehondjes!

Sinterklaasweekend Camping Julianahoeve.png

Extra genieten tijdens Sinterklaas

Maak het weekend extra lekker. Bij Foodcourt42 kun je terecht voor lekkere pizzas, burgers en friet of ga uitgebreid eten bij restaurant Eb & Vloed of bij Strandpaviljoen ZuidZuidWest.

Reserveer een luxe chalet met centrale verwarming of een plaats met privésanitair én vloerverwarming en vier Sinterklaas in Zeeland op Camping & Beachresort Julianahoeve. 

Kamperen  Huren

Wintersfeer plein Julianahoeve.jpg

De zekerheden van Winter Wonderland

  • De campingfaciliteiten zoals de binnenspeeltuin, de VR Escape en de horeca (Eb & Vloed en ZuidZuidWest) zijn gewoon geopend.
  • De aankleding van de camping is volledig in kerstsfeer.
  • De camping is het hele jaar geopend.
  • Tot 7 dagen voor de aankomstdatum mag je kosteloos omboeken*.
  • Tot 7 dagen voor de aankomstdatum mag je de boeking helemaal annuleren en het aanbetaalde bedrag terugvragen. In dat geval berekenen wij alleen € 25,00 annuleringskosten*.

*  De flexibele boekingsvoorwaarden gelden voor nieuwe boekingen met een aankomst tussen 1 november 2023 t/m 22 maart 2024.

Kampeerplaatsen  Accommodaties