Naseizoen

Wat leuk dat we jullie (weer) mogen verwelkomen op de Julianahoeve!

Zoals jullie in de mail hebben gelezen hebben we hier nog wat belangrijke informatie voor jullie op een rijtje gezet. Lees dit aandachtig door, zodat jullie goed op de hoogte zijn en ontspannen kunnen beginnen met vakantie vieren.

Op vrijdag 28 augustus kunnen jullie vanaf 13.00 uur bij ons inchecken. De receptie is op vrijdag tot 20.00 uur geopend. Komen jullie vrijdag nog niet? Geef dit dan aan ons door, zodat we weten wanneer wij op jullie komst mogen rekenen. 

Bij het inchecken ontvangen jullie per persoon een douchekaart. Deze douchekaart is opgeladen met voldoende douche-tegoed.

De beginstand van de elektrameter is opgenomen. Deze stand is bij aankomst op de receptie na te vragen. Na vertrek wordt de stroomstand opnieuw opgenomen en het verbruik in rekening gebracht. Per KWh berekenen wij € 0,45. Op een luxe comfortplaats hoeft geen stroom te worden betaald.

Op alle kampeerplaatsen geldt dat de caravan geplaatst moet worden in de lengte van de heg. Een grondzeil is alléén toegestaan in de voortent van jullie caravan, niet onder de eventueel geplaatste tweede voortent/luifel. Let er op dat er per plaats maximaal 1 bijzet tent geplaatst mag worden. In de herfst kan het aan de Zeeuwse kust hard waaien, zorg er dus voor dat jullie voortent goed vast staat met bijvoorbeeld stormbanden.

Jullie kunnen gratis gebruik maken van het wifinetwerk, zonder dat er inloggegevens nodig zijn.

De naseizoenplaatsen op park Reiger (1324 t/m 1365) zijn autovrij. Op alle andere plaatsen dient de auto op de plaats te worden geparkeerd.

Wij vragen jullie bij vertrek op 8 november de plaats voor 11.00 uur te verlaten.

Alvast een goede reis en tot dan!