Naseizoen

Wat leuk dat we jullie (weer) mogen verwelkomen op de Julianahoeve!

Zoals jullie in de mail hebben gelezen hebben we hier nog wat belangrijke informatie voor jullie op een rijtje gezet. Lees dit aandachtig door, zodat jullie goed op de hoogte zijn en ontspannen kunnen beginnen met vakantie vieren.

Op vrijdag 30 augustus kunnen jullie vanaf 13.00 uur bij ons inchecken. De receptie is op vrijdag tot 20.00 uur geopend. Komen jullie vrijdag nog niet? Geef dit dan aan ons door, zodat we weten wanneer wij op jullie komst mogen rekenen. 

Bij het inchecken ontvangen jullie één slagboomkaart en per persoon een douche- en zwembadkaart. Deze douchekaart is opgeladen met voldoende douche-tegoed en met deze kaart kunnen jullie ook de deur bij het zwembad openen. Op de slagboompas staan 5 credits voor de vaatwasser geladen.

Bij het arrangement is het verblijf van 6 vaste vooraf ingeschreven personen inbegrepen. Tijdens het verblijf kunnen deze personen niet gewijzigd worden. Aanmelden is mogelijk via Mijn Julianahoeve. Blijft er een logee slapen, dan meld je deze aan voor € 6,00 per nacht of € 52,50 voor het gehele naseizoen. De ingeschreven personen hebben onbeperkt toegang tot het zwembad en het spraypark.

De beginstand van de elektrameter is opgenomen. Deze stand is bij aankomst op de receptie na te vragen. Na vertrek wordt de stroomstand opnieuw opgenomen en het verbruik in rekening gebracht. Per KWh berekenen wij € 0,45. Op een luxe comfortplaats hoeft geen stroom te worden betaald.

Op alle kampeerplaatsen geldt dat de caravan geplaatst moet worden in de lengte van de heg. Een grondzeil is alléén toegestaan in de voortent van jullie caravan, niet onder de eventueel geplaatste tweede voortent/luifel. Let er op dat er per plaats maximaal 1 bijzet tent geplaatst mag worden. In de herfst kan het aan de Zeeuwse kust hard waaien, zorg er dus voor dat jullie voortent goed vast staat met bijvoorbeeld stormbanden.

Jullie kunnen gratis gebruik maken van het wifinetwerk, zonder dat er inloggegevens nodig zijn. Na het maken van verbinding opent automatisch een pagina met onze digitale campinginformatie. Zo heb je bijvoorbeeld altijd het actuele animatieprogramma en alle openingstijden bij de hand.

De naseizoenplaatsen op park Reiger (1324 t/m 1365) zijn autovrij. Op alle andere plaatsen dient de auto op de plaats te worden geparkeerd.

Wij vragen jullie bij vertrek op 3 november jullie passen en eventueel geleende kabels vóór 15.00 uur bij de receptie in te leveren.

Alvast een goede reis en tot dan!