Comfort super de luxe.jpg

Kamperen in luxe

Bij Camping & Beachresort Julianahoeve heb je keus uit verschillende luxe kampeerplekken. Ga bijvoorbeeld voor de Luxe Comfortplaats met een eigen sanitair. Wil je graag een extra ruime plek? Kies dan voor de Luxe Comfortplaats XL

Wil je echt in luxe kamperen? Kies dan voor de Super de luxe Comfortplaats. Dit is een plek met eigen privé sanitair met ligbad. Aan het eind van een heerlijke dag op het strand kan je lekker bijkomen in je eigen bad. Hoe luxe is dat!

Zanzi tent 7p voorkant.jpg

Huur een accomodatie

De ultieme glamping ervaring in Zeeland beleven? Dan ben je bij Camping Julianahoeve ook aan het goede adres. In onze Zanzi tenten vind je naast slaapruimte ook een badkamer, knusse woonruimte en een gezellige veranda om op te vertoeven na een lange strand dag.

Wil je liever niet onder tentdoek slapen? Dan is er de optie om een Chalet of Lodge te huren op deze luxe camping in Zeeland. Deze zijn voorzien van een eigen badkamer, keuken, woonkamer en terras. Sommige chalets bevinden zich bijna direct aan strand. Zo kan je vanuit je bed het strand op rollen.

Zwemparadijs spraypark.jpg

Faciliteiten op de camping

De luxe van Camping Julianahoeve eindigd niet bij de verblijfsplekken. Ook de faciliteiten zijn van hoge kwaliteit. Kom spetteren in Juultjes’ Zwemparadijs, inclusief Spraypark en Wellness. Buiten kan je je vermaken in een van de speeltuinen en is er de mogelijkheid tot een potje lasergamen. Mocht het weer niet meezitten, dan kunnen de kinderen binnen spelen in het indoor zandkasteel Atlantica.

Naast speelplezier zijn er ook praktische faciliteiten aanwezig. Denk hierbij aan goed onderhouden sanitairgebouwen, een wasserette, een supermarkt en restaurant Eb & Vloed.

Camping Julianahoeve kamperen in Renesse Zeeland

Boek je verblijf

Boek nu je verblijf bij Julianahoeve, luxe camping in Zeeland en geniet van een vakantie aan het strand.