Luxe Camping in Zeeland

Kom kamperen in luxe in Zeeland bij Camping Julianahoeve. Wellicht denk je bij kamperen aan een primitieve situatie, maar dat hoeft helemaal niet zo te zijn. Camping Julianahoeve in een 5-sterren camping die van alle gemakken is voorzien. Kies zelf hoeveel luxe je wilt.

Kamperen in luxe

Bij Camping Julianahoeve heb je keus uit verschillende luxe kampeerplekken. Ga bijvoorbeeld voor de Luxe Comfortplaats met een eigen sanitair. Wil je graag een extra ruime plek? Kies dan voor de Luxe Comfortplaats XL. Dan krijg je een ruime plaats van meer dan 120m2.

Wil je echt in luxe kamperen? Kies dan voor de Super de luxe Comfortplaats. Dit is een plaats met prive sanitair met ligbad. Aan het eind van een heerlijke dag op het strand kan je lekker bijkomen en schoon worden in het bad.

Huur een luxe chalet

Als je op zoek bent naar meer luxe dan een normale tent in Zeeland, dan ben je bij Camping Julianahoeve ook aan het goede adres. In de verschillende Zanzi tenten vind je naast slaapruimte ook een badkamer, knusse woonruimte en een gezellige veranda om op de vertoeven.

Wil je liever niet onder tentdoek slapen? Dan is er de optie om een Chalet of Lodge te huren op deze luxe camping in Zeeland. Deze zijn voorzien van een eigen badkamer, keuken, woonkamer en terras. Sommige chalets bevinden zich bijna direct aan strand. Hierdoor rol je je bed uit en zo het strand op.

Faciliteiten op de camping

De luxe van Camping Julianahoeve eindigd niet bij de verblijfsplekken. Ook de faciliteiten zijn van hoge kwaliteit. Kom spetteren in Juultjes’ Zwemparadijs, inclusief Spraypark en Wellness. Buiten kan je je vermaken in een van de speeltuinen en is er de mogelijkheid tot een potje lasergamen. Mocht het weer niet meezitten, dan kunnen de kinderen binnen spelen in het indoor zandkasteel Atlantica.

Naast speelplezier zijn er ook praktische faciliteiten aanwezig. Denk hierbij aan goed onderhouden sanitairgebouwen, een wasserette, een supermarkt en restaurant Eb & Vloed.

Boek via de website

Boek nu je verblijf bij Julianahoeve, luxe camping in Zeeland en geniet van een vakantie aan het strand.