Handleiding Zeester

Hier vinden jullie alle belangrijke informatie voor een fijne vakantie.

Inhoudsopgave

Algemene informatie

Barbecue
Barbecueën is toegestaan op het eigen terras als er een emmer water binnen handbereik is. 

Centrale verwarming
Als jullie het te koud vinden in het chalet kun je de verwarming aanzetten. Dit doe je door ervoor te zorgen dat de kranen aan de verwarming opengedraaid staan. 
In de woonkamer bevindt zich het bedieningspaneel. Door op de  << en >> toetsen te drukken, kun je de temperatuur instellen. Zolang je deze tiptoetsen gebruikt, zie je de temperatuur ook veranderen in het beeld. Zodra je stopt met het instellen, verschijnt de kamertemperatuur weer op het beeldscherm. Wanneer je de temperatuur hoger instelt, hoor je de installatie aanslaan.
Het bedieningspaneel is uitgerust met een bewegingssensor. Als deze 12 uur lang geen bewegingen waar heeft genomen, schakelt de cv terug naar 9 graden. Zodra er weer bewegingen worden waargenomen, schakelt de cv installatie weer in naar de ingestelde temperatuur.

Extra tent
Het plaatsen van een bij- dan wel partytent in welke vorm dan ook, is bij de chalets niet toegestaan. 

Luifel
Volg het stappenplan om de luifel in- en uit te rollen

Uitrollen:

 • Stap 1: rol de luifel helemaal uit d.m.v. de drukknop op de muur
 • Stap 2: duw bij het uiteinde van het doek de grote zilveren knoppen omhoog d.m.v. de haak
 • Stap 3: druk op de knop om het doek strak te trekken

Inrollen:

 • Stap 1: rol het doek helemaal uit d.m.v. de drukknop zodat het doek los zit
 • Stap 2: trek de grote zilveren knoppen naar beneden met de haak
 • Stap 3: druk op de knop om de luifel in te trekken

 

Smart tv
De televisie is voorgeprogrammeerd met diverse zenders. Ook is de tv aangesloten op het internet zodat je ook via het internet tv kunt kijken. Op het informatiekanaal TV aan Zee worden de laatste campingnieuwtjes en informatie over de omgeving getoond.

Sauna

 1. Aan-uitzetten
  Druk op de power knop om de sauna aan te zetten. De stralers en kleurentherapie gaan gelijktijdig aan. Standaard staat de cabinetemperatuur op 40 graden. Na 5 seconden wordt de werkelijke temperatuur van de cabine weergegeven. Standaard staat de timer van de cabine op 30 minuten. Wanneer u weer op de aan/uit knop drukt, gaat de gehele cabine uit.
 2. infraroodstralers
  Wanneer u de infrarood cabine aanzet, branden de indicatielampjes die aangeven dat alle stralers op volvermogen staan. Met de knoppen E en F kunt u het vermogen hoger en lager zetten.
 3. Kleurentherapie
  Druk op de knop N om de lichttherapie aan te zetten en te wisselen van kleur (rood, geel, groen en wit).
 4. Tijd en temperatuur
  Met de knoppen C en D kan de tijd ingesteld worden (+1 minuut of -1 minuut). Houd de knoppen ingedrukt om de temperatuur sneller in te stellen. Met de knoppen A en B kan de temperatuur ingesteld worden (tussen de 35 en 60 graden).
 5. Radio functie
  Met de knop G gaat de radio aan. Met de knoppen I en J kunt u de frequentie kiezen (tussen 87,5 en 108 MHZ). Het volume is te regelen met de knoppen K en L.
 6. MP3 functie
  Wanneer de cabine aan staat kunt u een mp3 speler aansluiten. Met de knop H schakelt het geluid over naar de MP3 speler. Het volume is te regelen met de knoppen K en L.

Tuinset
We willen jullie vragen de kussens binnen op te bergen als jullie geen gebruikmaken van het tuinmeubilair.

WiFi
Op de hele camping kun je gebruik maken van de WiFi. In het chalet ontvang je het netwerk van het modem wat zich in het chalet bevindt. De naam van het netwerk is het nummer van jullie chalet. Je kunt met meerdere apparaten inloggen.

Handleidingen

Vaatwasser

 1. Aan/uit-toets
 2. Weergave
 3. Delay-toets
 4. Programmatoets
 5. TimeSaver toets
 6. XtraDry toets
 7. Reset toets
 8. Indicatielampjes (zoutindicatie- en glansspoelmiddel)

 

Combi magnetron Zanussi ZKC44500

Ovenfunctie
Een verwarmingsfunctie starten:

 1. Zet de functieknop van de oven op een ovenfunctie
 2. Draai de knop voor de temperatuur/magnetronvermogen om de temperatuur in te stellen
 3. Draai, om het apparaat uit te schakelen, de functieknop van de oven op de uitstand ('0')

Magnetronfunctie
De magnetronfunctie instellen:

 1. Draai aan de functieknop van de oven om een magnetronfunctie te selecteren.  Het display toont een standaard magnetronvermogen en een standaardwaarde voor de duurtijd-functie. 
 2. Druk op  en draai aan de knop voor instelling van temperatuur/ magnetronvermogen  om de instellingen van het magnetronvermogen te wijzigen. Het vermogen kan worden gewijzigd in stappen van 100 Watt.
 3. Druk op  en dan + / - om de bereidingsduur in te stellen. Het apparaat begint na enkele seconden automatisch te werken.
 4. Als de ingestelde duurtijd is verstreken, klinkt er een geluidssignaal en schakelt de magnetron automatisch uit.
 5. Draai de knop voor de ovenfunctie naar de stand UIT ('0')

Als je de deur van de combi-magnetron opent, stopt de functie. 

In geval van nood

Voor spoedeisende hulp: 112

Indien er een hulpdienst voor jullie onderweg is, dien je altijd de receptie op de hoogte te stellen. Zij zorgen er dan voor dat de hulpdiensten zo snel mogelijk over de camping geleid worden. Wanneer de receptie gesloten is, kun je hen voor noodgevallen bereiken via de intercom bij de slagboom (hoofdingang). Deze staat altijd in verbinding met de dienstdoende beheerder.
Bij de receptie is een AED beschikbaar.

Huisartsenpraktijk Renesse
Maandag t/m vrijdag geopend van 8.00 tot 17.00 uur. Het inloopspreekuur is van 08.00 uur tot 09.00 uur en verder uitsluitend op afspraak. De praktijk beschikt ook over een apotheek.
Adres: Jan van Renesseweg 6, Renesse
Telefoonnummer: 0111-461280

Huisartsenpost Schouwen Duiveland
Dagelijks geopend van 18.00 tot 08.00 uur. In het weekend en op feestdagen 24 uur per dag geopend. 
Adres: Borrendamme 9, Zierikzee
Telefoonnummer: 0900-1585

Tandarts
Tandartsenpraktijk Leijdekker werkt uitsluitend op afspraak.
Adres: J.J. Boeijesweg 1A, Burgh-Haamstede
Telefoonnummer: 0111-653103
Wanneer de praktijk gesloten is, hoor je op de voicemail het noodnummer van de dienstdoende noodtandarts.

Politie Zeeland
Adres: Kerkhof 5, Zierikzee
Telefoonnummer: 0900-8844
Aangifte doen van diefstal kan in het gemeentehuis in Zierikzee.
Adres: Laan van Sint Hilaire 2, Zierikzee
Telefoonnummer: 0111-452000

Vertrek

Wij vragen jullie vriendelijk het chalet bezemschoon achter te laten en alle prullenbakken te legen. Het afval kunnen jullie kwijt in de milieustraat.

Borg
De borg wordt na controle per bank teruggestort. Wanneer jullie de bankgegevens niet vooraf hebben doorgegeven worden deze bij het uitchecken genoteerd.

Handdoeken- en lakenpakketten
Willen jullie bij vertrek de lakens van de bedden afhalen en samen met de evt. gehuurde handdoeken verzamelen in de badkamer? Als het beddengoed na vertrek niet is afgehaald wordt er € 10,00 in rekening gebracht. Dit bedrag wordt verrekend met de borg.

Iets kapot?
Hebben jullie een defect gemerkt of iets wat niet helemaal in orde meer is, meld dit dan bij de receptie. Voor eventuele schade behouden wij ons het recht om dit achteraf in rekening te brengen.

Keuken
Kijk goed in de koelkast en het vriesvakje of jullie niets vergeten zijn in te pakken. De koelkast graag naar '0' draaien en de deur openzetten. Voor het achterlaten van een volle vaatwasser wordt € 10,00 in rekening gebracht. Dit bedrag wordt verrekend met de borg.

Licht & verwarming
Wij stellen het zeer op prijs als jullie bij vertrek alle verlichting uitdoen en de verwarming terugzetten naar 15 graden.