Handleiding Zeepaard

Hier vinden jullie alle belangrijke informatie voor een fijne vakantie.

Inhoudsopgave

Algemene informatie

Babybed
In één van de slaapkamers is één bed in de vorm van een hoogslaper. In deze kamer is er de mogelijkheid om van het lage bed een babybedje te maken. Het houten rekje wat op de slaapkamer staat kun je op het bed vastzetten zodat het bed wordt verkleind. 

Barbecue
Barbecueën is toegestaan als er een emmer water binnen handbereik is. 

Centrale verwarming
Als jullie het te koud vinden in het chalet kun je de verwarming aanzetten. Dit doe je door ervoor te zorgen dat de kranen aan de verwarming opengedraaid staan. 
In de woonkamer bevindt zich het bedieningspaneel. Door op de  << en >> toetsen te drukken, kun je de temperatuur instellen. Zolang je deze tiptoetsen gebruikt, zie je de temperatuur ook veranderen in het beeld. Zodra je stopt met het instellen, verschijnt de kamertemperatuur weer op het beeldscherm. Wanneer je de temperatuur hoger instelt, hoor je de installatie aanslaan.
Het bedieningspaneel is uitgerust met een bewegingssensor. Als deze 12 uur lang geen bewegingen waar heeft genomen, schakelt de cv terug naar 9 graden. Zodra er weer bewegingen worden waargenomen, schakelt de cv installatie weer in naar de ingestelde temperatuur.

Extra tent
Het plaatsen van een bij- dan wel partytent in welke vorm dan ook, is bij de chalets niet toegestaan. 

Smart tv
De televisie is voorgeprogrammeerd met diverse zenders. Ook is de tv aangesloten op het internet zodat je ook via het internet tv kunt kijken. Op het informatiekanaal TV aan Zee worden de laatste campingnieuwtjes en informatie over de omgeving getoond.

Tuinset
We willen jullie vragen de kussens in de kussenbox op te bergen als jullie geen gebruikmaken van het tuinmeubilair.

WiFi
Op de hele camping kun je gebruik maken van de WiFi. 

In het chalet ontvang je het netwerk van het modem wat zich in het chalet bevindt. De naam van het netwerk is het nummer van jullie chalet. Je kunt met meerdere apparaten inloggen. 

Handleidingen

Vaatwasser 

 1. Aan/uit-toets
 2. Weergave
 3. Delay-toets
 4. Programmatoets
 5. TimeSaver toets
 6. XtraDry toets
 7. Reset toets
 8. Indicatielampjes (zoutindicatie- en glansspoelmiddel)

 

Combi magnetron Zanussi ZKC44500

Ovenfunctie
Een verwarmingsfunctie starten:

 1. Zet de functieknop van de oven op een ovenfunctie
 2. Draai de knop voor de tempartuur/magnetronvermogen om de temperatuur in te stellen
 3. Draai, om het apparaat uit te schakelen, de functieknop van de oven op de uitstrand ('0')

Magnetronfunctie
De magnetronfunctie instellen:

 1. Draai aan de functieknop van de oven om een magnetronfunctie in te selecteren.  Het display toont een standaard magnetronvermogen en een standaardwaarde voor de duurtijd-functie. 
 2. Druk op   en draai aan de knop voor instelling van temperatuur/ magnetronvermogen  om de instellingen van het magnetronvermogen te wijzigen. Het vermogen kan worden gewijzigd in stappen van 100 Watt.
 3. Druk op  en dan + / - om de bereidingsduur in te stellen. Het apparaat begint na enkele seconden automatisch te werken.
 4. Als de ingestelde duurtijd is verstreken, weerklinkt er een geluidssignaal en schakelt de magnetron automatisch uit.
 5. Draai de knop voor de ovenfunctie naar de stand UIT ('0')

Als je de deur van de combi-magnetron opent, stopt de functie. 

In geval van nood

Voor spoedeisende hulp: 112

Indien er een hulpdienst voor jullie onderweg is, dien je altijd de receptie op de hoogte te stellen. Zij zorgen er dan voor dat de hulpdiensten zo snel mogelijk over de camping geleid worden. Wanneer de receptie gesloten is, kun je hen voor noodgevallen bereiken via de intercom bij de slagboom (hoofdingang). Deze staat altijd in verbinding met de dienstdoende beheerder.
Bij de receptie is een AED beschikbaar.

Huisartsenpraktijk Renesse
Maandag t/m vrijdag geopend van 8.00 tot 17.00 uur. Het inloopspreekuur is van 08.00 uur tot 09.00 uur en verder uitsluitend op afspraak. De praktijk beschikt ook over een apotheek.
Adres: Jan van Renesseweg 6, Renesse
Telefoonnummer: 0111-461280

Huisartsenpost Schouwen Duiveland
Dagelijks geopend van 18.00 tot 08.00 uur. In het weekend en op feestdagen 24 uur per dag geopend. 
Adres: Borrendamme 9, Zierikzee
Telefoonnummer: 0900-1585

Tandarts
Tandartsenpraktijk Leijdekker werkt uitsluitend op afspraak.
Adres: J.J. Boeijesweg 1A, Burgh-Haamstede
Telefoonnummer: 0111-653103
Wanneer de praktijk gesloten is, hoor je op de voicemail het noodnummer van de dienstdoende nood tandarts.

Politie Zeeland
Adres: Kerkhof 5, Zierikzee
Telefoonnummer: 0900-8844
Aangifte doen van diefstal kan in het gemeentehuis in Zierikzee.
Adres: Laan van Sint Hilaire 2, Zierikzee
Telefoonnummer: 0111-452000

Vertrek

Wij vragen jullie vriendelijk het chalet bezemschoon achter te laten en alle prullenbakken te legen. Het afval kunnen jullie kwijt in de milieustraat.

Borg
De borg wordt na controle per bank teruggestort. Wanneer jullie de bankgegevens niet vooraf hebben doorgegeven wordt deze bij het uitchecken genoteerd.

Handdoeken- en lakenpakketten
Willen jullie bij vertrek de lakens van de bedden afhalen en samen met de evt. gehuurde handdoeken verzamelen in de badkamer? Als het beddengoed na vertrek niet is afgehaald wordt er € 10,00 in rekening gebracht. Dit bedrag wordt verrekend met de borg.

Iets kapot?
Hebben jullie een defect gemerkt of iets wat niet helemaal in orde meer is, meld dit dan bij de receptie. Voor eventuele schade behouden wij ons het recht voor dit achteraf in rekening te brengen.

Keuken
Kijk goed in de koelkast en het vriesvakje of jullie niets vergeten zijn in te pakken. De koelkast graag naar '0' draaien en de deur openzetten. Voor het achterlaten van een volle vaatwasser wordt € 10,00 in rekening gebracht. Dit bedrag wordt verrekend met de borg.

Licht & verwarming
Wij stellen het zeer op prijs als jullie bij vertrek alle verlichting uitdoen en de verwarming terugzetten naar 15 graden.