Handleiding Zanzi7p

Hier vinden jullie alle belangrijke informatie voor een fijne vakantie.

Inhoudsopgave

Algemene informatie

Barbecue
Barbecueën is niet toegestaan op het eigen terras, maar wel voor het terras op de schelpenondergrond. Mits er een emmer water binnen handbereik is. 

Extra tent
Het plaatsen van een bij- dan wel partytent in welke vorm dan ook, is bij de Zanzi tenten niet toegestaan. 

Hetelucht verwarming
Als jullie het te koud vinden in de tent kun je de verwarming aanzetten. In de woonkamer bevindt zich het bedieningspaneel. Door op de  << en >> toetsen te drukken, kun je de temperatuur instellen. Zolang je deze tiptoetsen gebruikt, zie je de temperatuur ook veranderen in het beeld. Zodra je stopt met het instellen, verschijnt de kamertemperatuur weer op het beeldscherm. Wanneer je de temperatuur hoger instelt, hoor je de installatie aanslaan. We willen jullie vragen om bij vertrek de verwarming terug te zetten naar 15 graden.

Smart tv
De televisie is voorgeprogrammeerd met diverse zender.s Ook is de tv aangesloten op het internet zodat je ook via het internet tv kunt kijken. Op het informatiekanaal TV aan Zee worden de laatste campingnieuwtjes en informatie over de omgeving getoond.

WiFi
Op de hele camping kun je gebruik maken van de WiFi. Bij de tenten kun je het beste verbinding maken met WiFi netwerk 'Tenten Julianahoeve'.

Handleidingen

Vaatwasser

 1. Aan/uit-toets programmakeuze
 2. Glansmiddelindicator
 3. Zoutindicator
 4. Aan/uit-controlelampje
 5. Handvat
 6. Programmaopvolgingslampjes
 7. Start/pauze/annuleer-toets
 8. Halve lading-functie

Magnetron

Bedieningspaneel

 1. Display met alle symbolen
 2. Vermogentoets
 3. '+30 sec.' toets
 4. Ontdooitoets
 5. 'Uitgestelde start' toets/ Kloktoets
 6. Pauzetoets / Stoptoets
 7. Sneltoets / starttoets
 8. Instelknop (Auto/Tijd/Gewicht)

In geval van nood

Voor spoedeisende hulp: 112

Indien er een hulpdienst voor jullie onderweg is, dien je altijd de receptie op de hoogte te stellen. Zij zorgen er dan voor dat de hulpdiensten zo snel mogelijk over de camping geleid worden. Wanneer de receptie gesloten is, kun je hen voor noodgevallen bereiken via de intercom bij de slagboom (hoofdingang). Deze staat altijd in verbinding met de dienstdoende beheerder.
Bij de receptie is een AED beschikbaar.

Huisartsenpraktijk Renesse
Maandag t/m vrijdag geopend van 8.00 tot 17.00 uur. Het inloopspreekuur is van 08.00 uur tot 09.00 uur en verder uitsluitend op afspraak. De praktijk beschikt ook over een apotheek.
Adres: Jan van Renesseweg 6, Renesse
Telefoonnummer: 0111-461280

Huisartsenpost Schouwen Duiveland
Dagelijks geopend van 18.00 tot 08.00 uur. In het weekend en op feestdagen 24 uur per dag geopend. 
Adres: Borrendamme 9, Zierikzee
Telefoonnummer: 0900-1585

Tandarts
Tandartsenpraktijk Leijdekker werkt uitsluitend op afspraak.
Adres: J.J. Boeijesweg 1A, Burgh-Haamstede
Telefoonnummer: 0111-653103
Wanneer de praktijk gesloten is, hoor je op de voicemail het noodnummer van de dienstdoende nood tandarts.

Politie Zeeland
Adres: Kerkhof 5, Zierikzee
Telefoonnummer: 0900-8844
Aangifte doen van diefstal kan in het gemeentehuis in Zierikzee.
Adres: Laan van Sint Hilaire 2, Zierikzee
Telefoonnummer: 0111-452000

Vertrek

Wij vragen jullie vriendelijk de tent bezemschoon achter te laten en alle prullenbakken te legen. Het afval kunnen jullie kwijt in de milieustraat.

Borg
De borg wordt na controle per bank teruggestort. Wanneer jullie de bankgegevens niet vooraf hebben doorgegeven wordt deze bij het uitchecken genoteerd.

Handdoeken- en lakenpakketten
Als jullie handdoeken- en/of lakenpakketten hebben gehuurd, willen jullie deze dan bij vertrek afhalen en alles verzamelen in de badkamer? Als het beddengoed na vertrek niet is afgehaald wordt er € 10,00 in rekening gebracht. Dit bedrag wordt verrekend met de borg.

Iets kapot?
Hebben jullie een defect gemerkt of iets wat niet helemaal in orde meer is, meld dit dan bij de receptie. Voor eventuele schade behouden wij ons het recht voor dit achteraf in rekening te brengen.

Keuken
Kijk goed in de koelkast en het vriesvakje of jullie niets vergeten zijn in te pakken. De koelkast graag naar '0' draaien en de deur openzetten. Voor het achterlaten van een volle vaatwasser wordt € 10,00 in rekening gebracht. Dit bedrag wordt verrekend met de borg.

Licht & verwarming
Wij stellen het zeer op prijs als jullie bij vertrek alle verlichting uitdoen en de verwarming terugzetten naar 15 graden.