deltapark-neeltje-jans.jpg

Wat kan je in de omgeving van Renesse doen met kinderen?

Camping Julianahoeve bevindt zich in Renesse. In de omgeving van Renesse is genoeg te doen voor gezinnen met kinderen. Hieronder hebben we de leukste activiteiten opgesomd:

 • Deltapark Neeltje Jans
  De bekendste attractie van Zeeland. Bewonder de Deltawerken, ontmoet de zeehonden en speel in een van de (water)speeltuinen.
 • Mini Mundi
  Een combinatie tussen een miniatuurpark, pretpark en indoor speelparadijs. Mini Mundi heeft voor ieder wat wils.
 • Het Watersnoodmuseum
  Als je op vakantie ook wat wil leren over de geschiedenis dan is het Watersnoodmuseum een goed idee. In het interactieve museum leer je alles over de ramp van 1953.
 • Nationaal park Oosterschelde
  Het grootste nationale park van Nederland biedt vermaak voor jong en oud. Ga met een rondvaart op zoek naar bruinvissen en zeehonden, huur een bootje of kano om de omgeving te verkennen of maak een mooie wandeltocht.

Julianahoeve bubbelbad

Boek nu bij Camping & Beachresort Julianahoeve

Camping & Beachresort Julianahoeve is een echte familiecamping in Zeeland en uitermate geschikt voor families met kinderen. Op de camping vind je onder andere Juultjes Zwemparadijs. Test de turboglijbaan uit, ga door de stroomversnelling en rust lekker uit in de whirlpool.

Daarnaast is er ook een buitenspeeltuin op de camping. Kom springen op het grote springkussen, ga voetballen in de voetbalkooi of mix hits op de DJ tafel. Er is voor alle leeftijden genoeg te beleven.

Ook binnen is er genoeg te doen op deze gezinscamping. Het indoor zandkasteel Atlantica is een parcours van touwen en netten waar in geklimt en klautert kan worden. Gebruik de superglijbaan om weer beneden te komen.

Camping & Beachresort Julianahoeve is de perfecte camping voor de hele familie. Boek hier je verblijf!