Familiecamping Zeeland

Ga je met het hele gezin op vakantie? In Zeeland vind je meerdere familiecampings die heel geschikt zijn om kinderen mee naar toe te nemen. De campings hebben vaak faciliteiten voor het hele gezin op het terrein.

Laat de kinderen lekker ravotten in de speeltuin bijvoorbeeld. Of trek ze een zwembroek aan en laat ze genieten in het zwembad. Veel campings in Zeeland liggen dicht bij de zee. Het strand is uiteraard geschikt voor de hele familie. Maak prachtige zandkastelen, ga zwemmen in de zee, onderneem een sportieve strandactiviteit of geniet van een ijsje in de zon.

Wat kan je in de omgeving van Renesse doen met kinderen?

Camping Julianahoeve bevindt zich in Renesse. In de omgeving van Renesse is genoeg te doen voor gezinnen met kinderen. Hieronder hebben we de leukste activiteiten opgesomd:

 • Deltapark Neeltje Jans
  De bekendste attractie van Zeeland. Bewonder de Deltawerken, ontmoet de zeehonden en speel in een van de (water)speeltuinen.
 • Het Arsenaal
  Het Arsenaal is een ideale attractie voor kinderen en volwassenen. In het grootste piratenpark van Nederland is er vermaak voor elke leeftijd. Ontdek hoe het leven van een piraat er echt aan toe ging en bereidt je voor op een leven op zee als piraat.
 • Mini Mundi
  Een combinatie tussen een miniatuurpark, pretpark en indoor speelparadijs. Mini Mundi heeft voor ieder wat wils.
 • Het Watersnoodmuseum
  Als je op vakantie ook wat wil leren over de geschiedenis dan is het Watersnoodmuseum een goed idee. In het interactieve museum leer je alles over de ramp van 1953.
 • Nationaal park Oosterschelde
  Het grootste nationale park van Nederland biedt vermaak voor jong en oud. Ga met een rondvaart op zoek naar bruinvissen en zeehonden, huur een bootje of kano om de omgeving te verkennen of maak een mooie wandeltocht.

Boek nu bij Camping Julianahoeve

Camping Julianahoeve is een echte familiecamping in Zeeland en uitermate geschikt voor families met kinderen. Op het terrein vind je onder andere Juultjes Zwemparadijs. Test de turboglijbaan uit, ga door de stroomversnelling en rust lekker uit in de whirlpool.

Daarnaast vind je ook een buitenspeeltuin op de camping. Kom springen op het grote springkussen, ga voetballen in de voetbalkooi of mix hits op de DJ tafel. Er is voor alle leeftijden genoeg te beleven.

Ook binnen is er genoeg te doen op deze gezinscamping. Het indoor zandkasteel Atlantica is een parcours van touwen en netten dat klaarstaat om beklimt te worden. Gebruik de superglijbaan om weer beneden te komen.

Camping Julianahoeve is de perfecte camping voor de hele familie. Boek hier je verblijf!