6_pers._chalet_1322_3.jpg

Chalet huren in Renesse, ontdek de soorten

Ken jij de Juultje chalets in Renesse al? Deze leuke vakantieverblijven vind je op Camping & Beachresort Julianahoeve, dé (gezins)camping aan zee! Dus zoek jij een leuk chalet voor jouw gezin of gezelschap? Ga dan voor een van onze chalets voor maximaal 6 personen. Ontdek welk chalet het beste bij jou past!

Zeepaard chalet terras (2).jpg

Chalet aan zee, dat is pas vakantie!

Kies je voor Zeeland, dan kies je ook voor zee, strand (en hopelijk zon)! Hoe tof is het als je verblijft in een chalet aan zee? Bij Camping & Beachresort Julianahoeve kan dit! Zo huur je een chalet direct onder de duinen van het Noordzeestrand. Onze chalet aan zee tips liggen op park Zeemeeuw (meest dicht bij het strand):

Zeester chalet sauna verkleind.jpg

Luxe chalet, ga voor een chalet met sauna

De Zeesterlodge op Camping & Beachresort Julianahoeve, 5 sterren ANWB Top Camping, is een luxe verblijf. Het is een lodge/chalet met sauna (infrarood) en een regendouche. Tijdens je verblijf in de Zeester lodge en op de camping heb je alles bij de hand & binnen een paar minuten wandelen stap je zo het strand op! Ga voor een luxe en ontspannen vakantie aan zee.

Specht 2601.jpg

Huur een chalet van een particulier

Camping & Beachresort Julianahoeve heeft veel gasten die al generaties lang komen en een jaarplaats hebben op de camping. Veel van deze jaargasten delen ook graag hun eigen stukje Renesse met anderen. Hoe? Je kan verblijven in de chalet van een jaargast! Is dat wel veilig? Yes! Alle privé chalets beschikken over een veiligheidskeurmerk. Is het makkelijk om een privé chalet te huren van een particulier? Ja dat ook! Je boekt gewoon eenvoudig via onze website jouw ideale chalet. Ontdek het zelf:

Privé chalet huren