Sterre en Storm Schateiland Julianahoeve 2022-107.jpg

Faciliteiten

Onze camping in Zeeland is het hele jaar open en de faciliteiten ook. Welk seizoen het ook is: bij Julianahoeve is er altijd vermaak. Bekijk hier de actuele openingstijden. Een greep uit onze faciliteiten:

  • Binnenzwembad
  • (overdekte) speeltuin
  • Animatie (in de schoolvakanties en op feestdagen)
  • Wellness
  • Restaurant Eb&Vloed
  • Supermarkt

Bekijk alle faciliteiten

Zanzi_tent_7p._terras_6_verkleind.jpg

Verblijf op Julianahoeve

Of je nu wilt kamperen of liever in een verhuuraccommodatie verblijft. Wij hebben het hele jaar door de plek die bij je past. De kampeerplaatsen zijn ruim opgezet en je maakt het zo luxe als je zelf wilt. Wat dacht je bijvoorbeeld van privé sanitair? Liever een verhuuraccommodatie? Kies dan voor een van onze chalets, bungalows of luxe safaritenten. Alle accommodaties zijn sfeervol ingericht en van alle gemakken voorzien. Zo geniet je zorgeloos van je vakantie!

Ik wil kamperen Ik wil huren 

Strand Julianahoeve 4

Elk seizoen een nieuwe ontdekking

Wij zijn niet voor niets een camping in Zeeland die het hele jaar open is. Zeeland is namelijk in ieder seizoen even prachtig. Geniet van lange strandwandelingen in de herfst, ontdek de kleurrijke bloemenvelden in het voorjaar, beleef waterpret in de zomer en maak mooie fietstochten door het prachtige landschap in de winter. Met haar charmante dorpjes, historische steden en adembenemende natuur heeft Zeeland voor elk seizoen iets te bieden.


Boek jouw vakantie naar Zeeland