Aanvullende informatie

Jullie vakantie gaat bijna van start!

Nog een paar dagen en jullie kunnen gaan genieten van het strand, de vele activiteiten en de prachtige omgeving van Camping Julianahoeve.

We geven jullie graag wat aanvullende informatie zodat jullie goed voorbereid op vakantie kunnen gaan. Hebben jullie na het lezen van deze informatie nog vragen, neem dan contact op met de receptie via 0111-461414 of via info@julianahoeve.nl

Voor aankomst

Betaling
Middels jullie e-mailadres en postcode (bijvoorbeeld 1234AB) kunnen jullie inloggen op Mijn Julianahoeve. Hier zien jullie een overzicht van de reservering en het kostenoverzicht. Hier kunnen jullie de betalingen in orde maken.

Medegasten
Jullie dienen via Mijn Julianahoeve ook de medegasten in te vullen. De voor- en achternamen en de geboortedatum van het complete reisgenootschap dienen vooraf bij ons bekend te zijn. Het vooraf invullen van deze gegevens zorgt voor een snelle incheck, zodat jullie nog sneller van de vakantie kunnen gaan genieten. 

Tijdens jullie verblijf

Aanmelden receptie
Als jullie na een hopelijk voorspoedige reis bij ons aankomen kunnen jullie de auto parkeren op de parkeerplaatsen op de oprit. Daarna kunnen jullie te voet naar de receptie toe komen om in te checken. Hier krijgen jullie een plattegrond van de camping, parkinformatie en een welkomstcadeautje.

De receptie is gewoonlijk van 08.30 tot 18.00 uur geopend. Op vrijdag is de receptie tot 20.00 uur geopend. Klik hier voor de actuele openingstijden. 

Kampeerplaats
Jullie kunnen vanaf 13.00 uur terecht op jullie kampeerplaats. Ook de luxe comfortplaatsen (met eigen sanitair) zijn vanaf die tijd gereed. Bij het inchecken ontvangen jullie de benodigde pasjes en/of sleutel om de slagboom te bedienen, de douches en het zwembad te gebruiken en evt. voor het privé sanitair.

Accommodatie
Jullie kunnen vanaf 15.30 uur in de accommodatie terecht. Bij het inchecken ontvangen jullie de benodige pasjes en/of sleutels om de slagboom te bedienen, de deur te openen en om naar het zwembad te gaan.

In de accommodatie ligt het keukenpakket met vaatdoek, sponsje, vaatwastablet en vuilniszak voor jullie klaar. Let op: de vaatwastabletten zijn 3 in 1. Het is dus niet nodig om glansspoelmiddel of zout bij te vullen, ondanks dat de lampjes gaan branden.

Hebben jullie een Zeehond chalet, Zeepaard chalet, Zeelodge of Zeesterlodge gehuurd? Dan ligt er ook een keukendoekenpakket (1 handdoek en 1 theedoek) voor jullie klaar.

Particuliere huur

Hebben jullie particulier een chalet gehuurd op de camping? Dan kunnen jullie met de eigenaar bespreken wat er in het chalet voor jullie aanwezig is qua bedlinnen en handdoeken. 

Parkeren
Op de camping is er plaats voor het parkeren van 1 auto per kampeerplaats of accomodatie.
Parkeren is toegestaan op de kampeerplaats, met uitzondering van de autovrije plaatsen. Bij deze plaatsen kan de auto geparkeerd worden op de bijbehorende parkeerplaats voor de ingang van het veld.
Iedere accommodatie heeft een eigen parkeerplaats (vlakbij de accommodatie).

Huisdieren
Huisdieren zijn op de hele camping niet toegestaan.

Roken
Roken is in de accommodaties niet toegestaan.

Vertrek 

Kampeerplaats
Op de dag van vertrek vragen we jullie de kampeerplaats voor 11.00 uur te verlaten. Het huisvuil kunnen jullie in de containers deponeren. Laat dit tijdens jullie verblijf niet buiten staan i.v.m. de meeuwen. De pasjes en/of sleutels kunnen jullie afgeven bij de receptie of in de groene brievenbus bij de slagboom deponeren. Vertrekken jullie eerder of later dan de receptie geopend is? Gooi dan de pasjes en evt. sleutels in de groene brievenbus die aan de slagboom hangt.

Acccommodatie
Op de dag van vertrek dienen jullie de accommodatie voor 10.30 uur te verlaten. Het huisvuil kunnen jullie in de containers deponeren. Laat dit tijdens jullie verblijf niet buiten staan i.v.m. de meeuwen. Laat de accommodatie bezemschoon achter en vergeet niet de vaatwasser leeg te halen. De pasjes en/of sleutels kunnen jullie afgeven bij de receptie of in de groene brievenbus bij de slagboom deponeren. Vertrekken jullie eerder of later dan de receptie geopend is? Gooi dan de pasjes en evt. sleutels in de groene brievenbus die aan de slagboom hangt.