Strand Julianahoeve 5

Het strand in Renesse

Het strand in Renesse is een schoon en breed strand. Er is dus genoeg ruimte om te spelen en rustig te zitten. Het voordeel van het strand zo dicht bij de camping? Als je iets bent vergeten loop je zo even terug. Ook aan eten en drinken geen gebrek, bij Strandpaviljoen ZuidZuidWest kan je een hapje eten of een verkoelend drankje drinken.

Lekker vliegeren, een boekje lezen of zandkastelen bouwen. Er gaat niets boven een zomer doorbrengen op het strand. Neem een duik in de zee om even lekker af te koelen en geniet terwijl je er even heerlijk tussenuit bent. Niet alleen in de zomer is het goed vertoeven op het strand van Renesse, maar ook in het voor- en najaar kan je heerlijk komen uitwaaien. Maak bijvoorbeeld een wandeling of geniet van de najaarszon bij een strandtent.

Neem ook je verrekijker meer naar het strand. Op de zandplaat in de zee leven zeehondjes. Deze kan je bekijken vanaf het strand. Ook worden er regelmatig zeehondjes losgelaten op het strand door de nabijgelegen zeehondenopvang. Een hele leuke ervaring.

Terras ZuidZuidWest.jpeg

Boek hier je verblijf

Kies voor een camping aan het strand in Nederland bij Camping Julianahoeve. Hier heb je de keuze uit een kampeerplek of een accommodatie. Zo bepaal je zelf hoe luxe je vakantie wordt. Ga bijvoorbeeld voor een camperplaats met gratis WiFi of voor een Luxe Comfortplaats met eigen sanitair.

Als je een accommodatie huurt kan je verblijven in een chalet met terras of in een zanzi tent waarin de vrijheid van het kamperen gecombineerd wordt met de luxe van een huisje. Een lodge is ook een optie. Bijvoorbeeld de zeester lodge met infraroodsauna of de zeelodge met regendouche en een prachtig uitzicht over de duinen.

Boek hier jouw verblijf op een camping aan het strand in Nederland.