deltapark-neeltje-jans.jpg

2 unieke cultuur activiteiten in de buurt van Renesse

Neeltje Jans
Bij Deltapark Neeltje Jans in Vrouwenpolder leer je alles over de watersnoodramp en de bouw van de deltawerken. Maak een wandeling door de stormvloedkering of bekijk de zeehondenshow.

Waternoodsmuseum
In het Waternoodsmuseum in Ouwerkerk beleef je bijzondere verhalen over de watersnoodramp in 1953. Jonge bezoekers worden uitgedaagd met spannende games en interactieve tentoonstellingen.

VR Escape Julianahoeve 2022 (6).jpg

Dé leukste kinderactiviteiten na(bij) Renesse

Mini Mundi
Ga naar Mini Mundi in Middelburg en ontdek de Miniatuur Walcheren, een binnen- en buitenspeeltuin én een pretpark met leuke attracties.

Klimbos Zeeuwse Helden
Bezoek dit klimbos in Westerschouwen en klim over één van de zes uitdagende parcoursen met verschillende moeilijkheidsgraden.

Funhouse
Funhouse Renesse is een indoor kermis voor het hele gezin. Speel nostalgische kermisspelletjes en toffe videogames.

VR Escaperoom
Wist je dat Julianahoeve een Virtual Reality escaperoom heeft? Stap zelf in één van de virtuele werelden en werk samen om te ontsnappen.

Sportieve activiteiten in Renesse, kom in beweging!

Windsurfen
Door de ligging aan het water en de vaak aanwezige wind is Renesse een goede plek om te windsurfen. Zo is het Grevelingenmeer een mooie plek om op de plank te stappen. Huur je materiaal of neem het zelf mee. Tip: leer surfen bij Surfcentrum Brouwersdam.

Duiken
Om te duiken hoef je niet helemaal naar een Caribisch gebied. Ook in Nederland kan je prima duiken. Zo ook in Renesse, bij het Grevelingenmeer of in de Oosterschelde. Tip: sluit je dag af met een heerlijk hapje en drankje bij het Strandpaviljoen Zuid Zuid West.

Boek je verblijf in Renesse!
Zoveel mogelijk activiteiten doen in Renesse? Maak er een vakantie van! Met al deze activiteiten in Renesse heb je een geweldige tijd bij Camping & Beachresort Julianahoeve. Boek je verblijf en geniet!

Kamperen   Accomodaties