Midweek weg in de kerstvakantie

Ga in de kerstvakantie een midweek weg naar Zeeland en geniet van de kerst midden in de natuur. Maak een heerlijke strandwandeling of zet je muts op en fiets door de met kerstversiering verlichte omgeving.

Camping Julianahoeve is tijdens de kerstvakantie mooi versierd met lampjes, kerstbomen en vuurkorven. Zo is het helemaal geen probleem om in de juiste sfeer te komen. Ga er even helemaal tussenuit met het hele gezin.

Kerst bij Camping Julianahoeve

Verveel je geen moment tijdens in de kerstvakantie bij Camping Julianahoeve. Als je een midweek in de kerstvakantie doorbrengt op de camping is er kans dat je de kerstman tegen het lijf loopt! Daarnaast is er een (aangepast aan de Covid maatregelen) kerstprogramma voor kinderen. Zo kan je onder andere knutselwerkjes maken met Juultje & Friends, discozwemmen en kerst spelletjes spelen.

Ook voor volwassenen is een midweek op de camping tijdens kerst een beleving. Doe bijvoorbeeld samen met de kinderen mee met de kerstoptocht of volg een workshop kerstballen of koekhuisjes maken. Zo kom je zeker weten in de kerstsfeer!

Camping Julianahoeve verzorgt ook een aantal kerstvoorstellingen tijdens de kerstvakantie. Zo kan je het kerst theater bezoeken of de Diner for one show. Daarnaast is het plein veranderd in een echt kerstplein met lichtjes, drankjes en muziek.

Een midweek tijdens kerst in Zeeland

Ga er heerlijk een midweek tussenuit tijdens de kerstvakantie en kom bij op Camping Julianahoeve. Kom ‘s avonds dineren bij restaurant Eb & Vloed (mocht dit i.v.m. Corona niet mogelijk zijn, dan is er de mogelijkheid om maaltijden af te halen.) en bezoek overdag bijvoorbeeld een kerstmarkt in de buurt.

Ontspan in de wellness terwijl de kinderen in het zwembad plezier maken. Huur een chalet of bungalow of verblijf in je eigen tent, caravan of camper. De sanitair gebouwen zijn geheel verwarmd dus ook tijdens de koudere dagen is het prima vertoeven op de camping. Boek hier je verblijf op Camping Julianahoeve tijdens de kerstvakantie.