Sneeuw op de Julianahoeve.jpg

Kerst bij Camping & Beachresort Julianahoeve

Verveel je geen moment tijdens in de kerstvakantie bij Julianahoeve. Als je een midweek in de kerstvakantie doorbrengt op de camping is er kans dat je de kerstman tegen het lijf loopt! Daarnaast is er een kerstprogramma voor kinderen. Zo kan je onder andere knutselwerkjes maken met Juultje & Friends, discozwemmen en kerst spelletjes spelen.

Ook voor volwassenen is een midweek op de camping tijdens kerst een beleving. Doe bijvoorbeeld samen met de kinderen mee met de kerstoptocht of volg een workshop kerstballen of koekhuisjes maken. Julianahoeve verzorgt ook een aantal kerstvoorstellingen en je kan het kerst theater bezoeken of genieten van de Diner for one show. 

Faciliteiten

Kerst in zeeland Kerst in Renesse bij Camping Julianahoeve

Een midweek tijdens kerst in Zeeland

Ga er heerlijk een midweek tussenuit tijdens de kerstvakantie en kom bij op Camping Julianahoeve. Kom ‘s avonds dineren bij restaurant Eb & Vloed of bij Strandpaviljoen ZuidZuidWest en bezoek overdag bijvoorbeeld een kerstmarkt in de buurt.

Ontspan in de wellness terwijl de kinderen in het zwembad plezier maken. Huur een chalet of bungalow of verblijf in je eigen tent, caravan of camper. De sanitair gebouwen zijn geheel verwarmd dus ook tijdens de koudere dagen is het prima vertoeven op de camping. Boek hier je verblijf op Camping & Beachresort Julianahoeve tijdens de kerstvakantie.