Kerst in Zeeland bij Camping Julianahoeve

Kerst bij Camping & Beachresort Julianahoeve

Verveel je geen moment tijdens de kerstvakantie bij Julianahoeve. De camping veranderd tijdens kerst in een waar Winter Wonderland. Als je een midweek in de kerstvakantie doorbrengt op de camping is er kans dat je de kerstman tegen het lijf loopt! Daarnaast is er een kerstprogramma voor kinderen. Zo kan je onder andere knutselwerkjes maken met Juultje & Friends, discozwemmen en kerst spelletjes spelen.

Ook voor volwassenen is een midweek op de camping tijdens kerst een ware beleving. Doe bijvoorbeeld samen met de kinderen mee met de kerstoptocht of volg een workshop kerstballen of koekhuisjes maken. 

Faciliteiten

Sneeuw bij Foodcourt42

Een midweek weg met kerst in Zeeland

Ga er heerlijk een midweek tussenuit tijdens de kerstvakantie en kom bij op Camping Julianahoeve. Kom ‘s avonds dineren bij restaurant Eb & Vloed of bij Strandpaviljoen ZuidZuidWest en bezoek overdag bijvoorbeeld een kerstmarkt in de buurt.

Ontspan in de wellness terwijl de kinderen in het zwembad plezier maken. Huur een chalet of bungalow of verblijf in je eigen tent, caravan of camper. De sanitairgebouwen zijn geheel verwarmd dus ook tijdens de koudere dagen is het prima vertoeven op de camping. Boek hier je verblijf op Camping & Beachresort Julianahoeve tijdens de kerstvakantie.

Wintersfeer plein Julianahoeve.jpg

Zekerheden van de winter

  • De campingfaciliteiten zoals de binnenspeeltuin, de VR Escape en de horeca (Eb & Vloed en ZuidZuidWest) zijn gewoon geopend.
  • Glijden van de tube baan van 27 t/m 30 december
  • De camping is het hele jaar geopend.
  • Tot 7 dagen voor de aankomstdatum mag je kosteloos omboeken*.
  • Tot 7 dagen voor de aankomstdatum mag je de boeking helemaal annuleren en het aanbetaalde bedrag terugvragen. In dat geval berekenen wij alleen € 25,00 annuleringskosten*.

*  De flexibele boekingsvoorwaarden gelden voor nieuwe boekingen met een aankomst tussen 1 november 2023 t/m 22 maart 2024.

Kampeerplaatsen  Accommodaties