Hemelvaart & Pinksteren in Zeeland

Pak tijdens de komende feestdagen heerlijk je rust in Zeeland. Door alle Corona-maatregelen kan het zijn dat je vakantie niet is doorgegaan of dat je er nog niet aan toegekomen bent. Breng daar met een weekendje weg tijdens Hemelvaart of Pinksteren verandering in.

Het uitgestrekte strand van Renesse is uitermate geschikt voor het houden van afstand terwijl je heerlijk uitwaait. Je zult merken dat het je goed doet. Het Hemelvaartsweekend of het Pinksterweekend zijn met de extra dagen vrij de perfecte gelegenheid om af te reizen naar Zeeland.

Verblijf in een chalet of op de camping in Zeeland

Ervaar het echte vakantiegevoel op Camping Julianahoeve. Je huurt bij ons een volledig ingerichte chalet of je kunt met je eigen caravan of tent op een plaats met privé sanitair staan. Bij beide opties is het gemakkelijk je aan de afstandsregel te houden. Vanaf 14 mei kan je ook onder bepaalde voorwaarden gebruik maken van het zwembad.

Betekent vakantie voor jou ook dat je even niet elke dag hoeft te koken? Ook dat is mogelijk. Er is een scala aan mogelijkheden tot het afhalen en laten bezorgen van maaltijden. Daarnaast is de supermarkt in Renesse ook open rond de feestdagen. Dus mocht je toch willen koken of andere levensmiddelen nodig hebben, dan zijn die prima te verkrijgen.

Het strand is ook gewoon te bezoeken tijdens Hemelvaart en Pinksteren. Maak een wandeling, bouw een zandkasteel en geniet van de zon op een mooie dag. Loop ook een rondje in het centrum van Renesse. Dit gezellige dorp zal je met open armen ontvangen.

Boek je verblijf tijdens Hemelvaart of Pinksteren

Omdat we door de corona-maatregelen een beperkte capaciteit hebben is het aan te raden om zo spoedig mogelijk te boeken. Alleen de plaatsen met eigen sanitair en de chalets worden momenteel verhuurd. Dit zorgt wel voor een exclusieve en extra rustige vakantie. Tijd om even helemaal tot rust te komen.

Een belangrijke voorwaarde om bij ons te kunnen boeken is dat het reisgezelschap uit één gezin afkomstig moet zijn en dat er geen gezondheidsklachten zijn binnen het gezin. De aakomt zal zoveel mogelijk contactloos verlopen. Daarnaast is het voor ons prettig als je online boekt. Lees hier de veelgestelde vragen over het Coronavirus en Camping Julianahoeve.

We zien je graag terug in Renesse in het Hemelvaarts- of Pinksterweekend! Boek hier je verblijf!