Eb & Vloed terras.jpg

Verblijf in een chalet op de camping in Zeeland

Ervaar het echte vakantiegevoel op Camping & Beachresort Julianahoeve. Je huurt bij ons een volledig ingerichte chalet maar je kunt ook met je eigen caravan of tent op een plaats met of zonder privé sanitair staan. 

Betekent vakantie voor jou ook dat je even niet elke dag hoeft te koken? Ook dat is mogelijk. Er is een scala aan mogelijkheden tot het afhalen en laten bezorgen van maaltijden. En natuurlijk kan je ook in de middag genieten van het zonnetje op ons terras bij Eb & Vloed, ZuidZuidWest en Foodcourt 42. Daarnaast is de supermarkt op de camping ook geopend. Je hoeft de camping niet af met alle aanwezige faciliteiten!

Duinovergang_zeeland

Genieten op het strand in Renesse

Het strand kunnen jullie natuurlijk ook bezoeken tijdens Hemelvaart en Pinksteren. Maak een wandeling, bouw een zandkasteel en geniet van de zon op een mooie zonnige lente dag. Loop ook een rondje in het centrum van Renesse. En ga alle gezellige winkeltjes af voor echte Renesse souveniertjes voor thuis. 

Zeester terras (2).jpg

Boek je verblijf tijdens Hemelvaart of Pinksteren

Even helemaal tot rust komen, even een andere omgeving samen of met het gezin. Dat kan bij Camping & Beachresort Julianahoeve.

We zien je graag terug in Renesse in het Hemelvaarts- of Pinksterweekend! Boek hier je verblijf!